Kinderwelzijn   

Created by :

Hanze hogeschool

Location:

Groningen, Nederland

Stichting Leergeld

20% van de kinderen in Groningen leeft in armoede, terwijl 10% het gemiddelde is in Nederland. Stichting leergeld wilt ervoor zorgen dat deze kinderen zich niet sociaal buitengesloten voelen. Hier is uiteraard geld voor nodig dus wilt u deze kinderen ook helpen, alle kleine beetjes helpen! Meer informatie hieronder.

Hallo, bedankt dat u erover nadenkt om een sponsor te zijn voor ons doel!

Wij zijn een groepje van 7 studenten van de Hanzehogeschool en hebben een opdracht gekregen om zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Leergeld. Maar wat is stichting Leergeld precies? 

Leergeld is een stichting dat zich richt op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Leergeld biedt deze kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Kortom: deze stichting is heel belangrijk voor deze kinderen. Het zou heel erg helpen als u een kleine donatie kunt plaatsen zodat er meer kinderen geholpen kunnen worden. Al het geld is welkom!


€ 165 of € 500
33% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 3 years ago
€15
Gea 3 years ago
€10
Djurre 3 years ago
€25
Anonymous 3 years ago
€5
Anonymous 3 years ago
€15
Gea 3 years ago
€10
Djurre 3 years ago
€25
Anonymous 3 years ago
€5