Maatschappij   

Created by :

Leef jongeren

Location:

's-Hertogenbosch, Nederland

Stichting leef jongeren

Stichting Leef Jongeren is een jonge stichting die 29-11-2018 is opgericht. De stichting heeft als doel evenementen te organiseren voor jonge mensen in de leeftijdsgroep van 18 tot 45 jaar met een fysieke beperking.

Stichting Leef Jongeren.

is een jonge stichting die 29-11-2018 is opgericht.

De stichting heeft als doel evenementen te organiseren voor jonge mensen in de leeftijdsgroep van 18 tot 45 jaar met een fysieke beperking.


In de praktijk blijkt dat jonge mensen met een fysieke beperking vaak weinig tot geen middelen hebben om naar evenementen te gaan. Ze hebben over het algemeen geen arbeidsverleden waardoor men aangewezen is op een Wajong of andere vorm van uitkering.


De stichting organiseerd evenementen en uitstapjes gratis


Mocht u de Stichting Leef een warm hart toedragen neem contact met ons op via ons contactformulier. Op de web-site www.leefjongeren.nl

We zullen dan z.s.m. met u contact opnemen.

Als u het leuk vindt om als vrijwilliger bij evenementen te helpen horen we dat graag. Laat uw contact gegevens achter op de contactpagina zodat we met elkaar in contact kunnen komen.

Mocht u tot de doelgroep behoren, en wilt u bij de te organiseren evenementen aanwezig zijn, laat dan uw naam en adresgegevens achter op de contactpagina zodat we u kunnen informeren over de toekomstige evenementen en uitstapjes.

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.