Stichting Kinderen in Lembang

help kansarme kinderen een sport en spel plekje

Sport

Created by :

Stichting Kinderen in Lembang

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben Ingrid Maureen Challik, uit Rijswijk ZH, en ben vrijwilliger en bestuurslid van de “Stichting Kinderen in Lembang”.

In het agrarisch bergstadje Lembang op Java bij Bandung in Indonesie, help ik kansarme kinderen met hun school en voorzien we scholen van leermaterialen. 

Mijn motto is: Kansarme kinderen een mogelijkheid te geven voor scholing, zodat ze in de toekomst een beter betaalde baan kunnen krijgen en zo een beter bestaan kunnen opbouwen.

Mijn ervaring is dat deze kinderen geen plek hebben om te sporten, niet creatief kunnen zijn of gewoon kunnen spelen. Een grote wens is dan ook een sport- cultuur- en educatiecentrum te bouwen en opzetten.

Na uitgebreid onderzoek resulteerde dit in een Futsal (voetbal) Arena Lembang project. Een sportcentrum met kunstgras veldjes voor voetbal, volleyballen, maar ook badminton en hockeyen. Met daarnaast een multifunctioneel clubhuis, voor cultuur en educatieve lessen. Het terrein voor de Arena wordt voorlopig gehuurd. De arena krijgt een duurzaam, degelijk en goede constructie. Het businessplan is klaar en alle tekeningen zijn ontworpen. Alleen de financiële middelen ontbreken om het project te starten.

December is een feestmaand, ook cadeautjes tijd. Wilt u ons ook een cadeau gunnen? Geef dan uw donatie aan deze Crowd Funding! Voor dit project heeft de Stichting € 80.000 nodig, om te bouwen, in te richten en het eerste jaar te bekostigen. Elk sponsorbedrag gaat 100% naar het project. LET WEL IEDERE DONATIE IS WELKOM.

Het is toch COOL om te kunnen zeggen:

        - Ik heb een cadeau gegeven aan honderden kinderen.

        - Ik sponsor een sportlocatie voor kinderen in Indonesië.

        - Ik help kinderen in Indonesië met hun educatie.

Wat krijg u voor uw donatie?

        - De Stichting rapporteert de uitgaven van dit project op de site, per kwartaal.

        - Een verslag per video van de stand van zaken per kwartaal.

        - Indien U wenst kan uw naam vereeuwigd  worden op de stenen muur van het clubhuis.

        - Bij een donatie van €1000,- en meer, krijgt U een overnachting met ontbijt in Hotel

          Villa Venetys te Lembang (heeft een waardering 9,1).

Het is toch VET om te kunnen zeggen: Ik help arme kinderen aan een verdere ontwikkeling, aan 

plezier en een gezonder leven.


kijk ook voor meer details op site futsal-arena-lembang.nl

(Zie link in de email)