Stichting Kerkvervoer Deventer

Meer mogelijk maken!

Maatschappij

Created by :

Stichting Kerkvervoer Deventer

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stichting Kerkvervoer Deventer is een stichting dat zich inzet voor het brengen en halen van mindervalide personen naar de kerk en/of andere lokaties. Ontstaan vanuit de kerk, heeft kerkvervoer een religieuze inslag. En omdat maatschappelijke naasten zorg belangrijk is, heeft stichting kerkvervoer er ook voor gekozen om te streven naar het vervoer voor deze minder valide mensen ook naar andere locaties te brengen of halen. Maatschappelijk/sociale zorg en liefde is belangrijk voor elk mens. - “In liefde en respect mogen we voor elkaar zorgen, met dezelfde barmhartige en liefdevolle houding als Hij.” (Luk 6:36) -  


Stichting Kerkvervoer Deventer, heeft bij de belastingdienst in Nederland de ANBI status, wat zoveel betekend als dat de stichting geen belasting hoeft te af te dragen. Hierdoor gaat uw inzet/gift 100% naar het beoogde doel! 

Wij pleiten voor een investering van € 1000,00 of meer om ons vervoer te kunnen uitbreiden. UW gift maakt voor de persoonlijke vrijheid van deze mensen een groot verschil.