Stichting Intermobiel

Stichting Intermobiel

Maatschappij

Created by :

Te Ver Van Mijn Bed Show

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Te Ver Van Mijn Bed Show

Stichting Intermobiel maakt zich hard om alle jongeren die last hebben van een chronische ziekte of handicap toch voldoende sociaal contact te laten hebben. Wij als studenten (aan de HAN in Arnhem)/jongeren vinden dit een van de mooiste en belangrijkste punten van de stichting omdat wij zelf jong zijn en dezelfde behoeftes en belangen hebben. Ondanks dat wij alles zelfstandig kunnen, hebben alle jongeren behoefte aan sociaal contact en daarom willen we dat jongeren stoppen met toekijken en actie gaan ondernemen. Wij vinden dat jongeren niet genoeg beseffen dat er ook mensen zijn die (bijna) niets zelf kunnen, en daardoor ook een stuk sociaal contact missen. 

Wij hebben een concept bedacht waarbij we twee jongeren van de stichting meenemen om, in samenwerking met ons als projectgroep, vreemde en uitdagende opdrachten uit te voeren voor donaties.

 Om donaties te werven zullen we op een openbare locatie challenges uitvoeren. We spreken hiervoor mensen aan op straat en vragen hen of ze bereid zijn om een bijdrage te leveren voor het uitvoeren van de challenge. Hierbij proberen we uiteraard zoveel mogelijk donaties te regelen.

Ons doel hiervan is om aan te tonen dat jongeren met een chronische ziekte of handicap in alle opzichten gelijk zijn als jongeren die niks mankeren.

Over deze stelling gaan we in de studio verder in discussie en komen jongeren met een chronische ziekte of handicap aan het woord. Hiervoor nodigen we iemand uit van de stichting Intermobiel om te vertellen over diverse onderwerpen. 

Tot slot voeren we tijdens de livestream in de studio een ‘final challenge’ uit. Hiervoor is een bepaald bedrag aan donaties vereist welke geleverd moeten worden door de kijkers.


Om deze livestream te realiseren, hebben we sponsoren nodig, en daarom hebben we jouw hulp nodig! Wil je samen met ons Stichting Intermobiel verder helpen? Doneer dan via deze site!


€2,50 (of hoger)

Vermelding naam in aftiteling. (alleen particulieren)


€10,- (of hoger)

Vermelding naam bedrijf in aftiteling.


€25 ,- (of hoger)

Vermelding in aftiteling klein logo samen met andere sponsors op één pagina.


€50,- (of hoger)

Vermelding in aftiteling groot logo, alleen desbetreffende sponsor op één pagina.


€100,- (of hoger)

Vermelding in aftiteling groot logo, word vernoemd door presentator en bedankje op FB. (mag ook startbedrag shirts zijn)


Alvast bedankt!!