Stichting Gravenberch

Het steunpunt voor pastorale zorg

Maatschappij

Created by :

Stichting Gravenberch

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Project 2020 is vandaag van start gegaan.

Om een geheel nieuwe kerk te bouwen is er geld nodig. Vanaf de eerste steen moet mede gefinancierd worden. De uitdaging voor het bouwen van deze kerk ligt zich in het feit dat het door mensen betaald wordt en niet door banken.

Dat is al op zich een uniek concept. De kerk gaat daarom ook over mensen die andere mensen helpen en bijstaan.
Het is daarom niet alleen een enorme uitdaging maar ook uniek in zijn geheel.
We streven ernaar om de eerste paal in 2020 in de grond te krijgen en in die tussentijd hard te werken aan het doel van wat de kerk behoort te zijn. Hier gaan de nodige liturgiën over. Een kerk die niet streeft naar de ware kerk van Christus maar waarin de mens zichzelf terug kan vinden in Christus.
Project 2020 heeft als doel om veel meer mensen te bereiken met de waarheid van het Woord, in Eenheid met elkaar verbonden, God te aanbidden in een omgeving van broederlijke liefde, vrede en rust. Een plek waar eenieder God Zijn onfeilbare liefde voor hen die willen deelnemen wil openbaren en wil helpen en ondersteunen in hun wandel naar hun door God gegeven bestemming. Om dit te kunnen doen vragen we eenieder om in geloof met ons te staan en een partner van God te worden in dit project, dat wij in eenheid bij machte zijn om dit samen als offer aan God op te dragen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. We vragen aan iedere partner om hier deel van te willen zijn en aan boord te komen van Project 2020. We geloven dat, als al onze partners instaat zijn om te willen zaaien in Project 2020 met een gift dat we de eerste paal over twee jaar al de grond in zullen krijgen. Doe mee aan deze uitdaging die levens veranderd in een wereld van oorlogen en verderf.