Stichting Gelukkig Ouder Worden

Help mee om mensen gelukkig ouder te worden. Met uw donatie maken we projecten mogelijk om extra levensgeluk te brengen aan kwetsbare ouderen.

Gezondheidszorg

Created by :

St. Gelukkig Ouder Worden

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Laat ons mensen gelukkig ouder worden...


Helaas beleven heel wat mensen in Nederland geen gelukkige oude dag. Eenzaamheid, verlies van steeds meer vrienden en familie, lichamelijke en geestelijke problemen of te weinig inkomen om de zorg te krijgen die het beste past. Iedereen kent de problemen. Uit de krant of van dichtbij: van familie, buren, collega's of vrienden. De stichting Gelukkig Ouder Worden maakt projecten en activiteiten mogelijk die bijdragen aan de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen.


Een voorbeeld van een project is ‘Vergroot je wereld’. Het doel van dit initiatief is om ouderen en jongeren met elkaar in contact te brengen. Samen koken, samen bewegen en samen spelen is gebleken een ‘magisch’ effect te hebben op zowel de kinderen als de ouderen. Kinderen brengen veel energie en vrolijkheid binnen. En de ouderen kunnen hun wijsheden delen met de kinderen. Een voorbeeld uit de praktijk is dat we zagen dat ouderen voordeden hoe de kinderen aardappelen moesten schillen en de groenten klaar konden maken. De komende twee jaar zullen we in samenwerking met Zorgerf Buitenland in Putten nauw samenwerken om nieuwe ideeën te ontwikkelen dan wel in de praktijk te brengen hoe we de leefwereld van ouderen, maar ook van anderen kunnen vergroten door de ander te zien wie hij of zij is. U kunt bijdragen aan het levensgeluk van ouderen dooreen donatie over te maken via de knop [DONEER] ...


De Stichting heeft een ANBI-status hiermee zijn uw giften aftrekbaar van de belasting. 


Het werk van Stichting Gelukkig Ouder Worden is te volgen op: 

Website: www.gelukkigouderworden.org

Facebook: http://www.facebook.com/gelukkigouderworden/