stichting Corazon

Met Corazon het opwarmen van de aarde tegen gaan.

Maatschappij

Created by :

stichting Corazon

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Met onze Corazon projecten kan u  een concrete bijdrage leveren de opwarming van de aarde te doen stoppen. De Corazon projecten zijn vaak op simpele en eenvoudige wijze uitvoerbaar en geven een direct resultaat om CO 2 te reduceren of te vermijden.  

Zo ook met dit uniek en leuk micro CO2 opslag project van stichting Corazon. "'  Corazon Carbon extracter".

Hiermee kan u nu zelf klein of grootschalig Carbon scheiden van de biomassa en het opslaan in de bodem . Planten zijn opgebouwd uit CO2 uit de atmosfeer . De kunst is die carbon, de C uit de CO 2, uit de planten te halen en het nuttig te maken door het voor langere tijd in de toplaag van de bodem op te slaan. Dat kan dus eenvoudig met een van de Corazon carbon extractors!

Carbon in de bodem is zelfs heel nuttig ! Het is een van de beste bodem verbeteraars die er is op aarde. Carbonkool is een perfecte water en voedinsgbuffer waarmee u in enkele jaren uw agrarisch land, (moes) tuin, bloemenbak in perfecte staat kan brengen. Dat u nu persoonlijk Carboin kan maken is het unieke aan dit project van stichting Corazon.

Het is gewoon heel eenvoudig en doeltreffend de C te scheiden uit de CO2 !

Om u een voorbeeld in handen te geven, u zelf te overtuigen kunt u de micro "'Corazon carbon extracter"  kopen als een donatie aan de stichting Corazon.  Van de opbrengsten willen we een aantal prototypes gaan maken die verschillende hoeveelheden biomassa kunnen omzetten naar bruikbare carbonkool.

Met deze micro "' Corazon carbon extracter"' krijgt u een beeld hoe het carboniseren werkt en dat het ook echt werkt!  De micro Corazon carbon extractor is geschikt voor een ieder die een openhaard, tuinkachel of houtkachel heeft

Het kost u 17 euro per Carazon Carbon Extractor. De micro Corazon Carbon Extractor is hervulbaar.