Share page on:

Vorig jaar zijn er duizenden mensen gevlucht naar Europa. Wij konden het niet aanzien dat er zoveel mensen verdronken en er onvoldoende hulp geboden kon worden. Daarom zijn wij naar Griekenland gegaan om te helpen waar de nood het hoogst is.  


We werken kamp Moria op Lesbos waar we medische zorg en psychosociaal support geven. De grenzen naar Europa zitten dicht en de kampen zitten overvol. Hulp is dus hard nodig.

We geloven dat de eerste ontmoeting met Europa er 1 moet zijn van een uitgestoken hand en een vriendelijk woord. We helpen daar waar we kunnen en laten verantwoordelijkheden daar waar ze liggen. Om dit werk te kunnen blijven doen hebben we veel geld nodig.Maar we hebben vooral elkaar nodig. Door met ons mee te doen kunnen we steeds meer betekenen in een humane opvang. 

De situatie kan je soms machteloos maken maar dat hoeft niet. Ook jij kan wat doen. Kom in actie geef tijd of geld en laten we samen het verschil maken. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.bootvluchteling.nl of volg ons op facebook/stichtingbootvluchteling.