Stichting BMX Almere

We ride together

Sport

Created by :

Stichting BMX Almere

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De stichting BMX Almere staat voor het verder realiseren, afwerken en onderhouden van 2 BMX banen, toegankelijk voor alle leeftijden en fietsen maar met de nadruk op fietscrossers en free-stylers in de leeftijd van 4 tot 23 jaar.


Het gaat allemaal om een laagdrempelige en openbare sportvoorziening met een maatschappelijk sociaal karakter. Een mooie ontmoetingsplek voor Almere.
 De banen liggen naast de voetbalvelden van AS’80, mooi gelegen tussen Muziek-en Kruidenwijk.


Het rijklaar maken en onderhouden van de banen kost tijd, dat hebben we.


Het kost ook geld en daar kunnen we wel wat hulp mee gebruiken.


Eén van de voorwaarden die de gemeente Almere stelt aan het verkrijgen van een subsidie is dat 25% procent van het gevraagde bedrag uit andere bronnen wordt bekostigd dan gemeentelijke bronnen, waaronder subsidie.


Om te kunnen voldoen aan die voorwaarde heeft de stichting BMX Almere minimaal € 1250,- nodig. Met een totaal bedrag van €5000,- kunnen wij de BMX banen van stichting BMX Almere in prima conditie krijgen en houden,  van dat bedrag kunnen we zwaar materiaal inhuren om de grotere projecten op de baan sneller te realiseren.
Er staat onder andere een pumptrack voor de allerkleinsten op loopfietsjes op de verlanglijst.

Helpt u ons mee om iets unieks te creëren in Almere?

Doe een donatie, wij zijn blij met elk bedrag!