Stichting Bewa Ghana

Kleinschalige projecten in het zuiden van Ghana

Maatschappij

Created by :

Stichting Bewa Ghana

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Stichting Bewa Ghana biedt ontwikkelingshulp in Ghana in de meest brede zin van het woord. Specifiek richten we ons op onderwijs en bevordering van de zelfredzaamheid van de lokale bevolking. Samenwerking is belangrijk in onze projecten. Die projecten komen dan ook voort uit wensen en behoeften van onze doelgroep. Op dit moment wordt die doelgroep voornamelijk gevormd door onze partner Mother Cares en hun drie grote projecten in het zuiden van Ghana: een kinderopvang, een onderwijsinstelling en een jongerenproject. We werken aan een middelbare school en plaatsten onlangs zonnepanelen en een borehole.

In de toekomst hopen we onze doelgroep uit te breiden door het bouwen en starten van een vakschool. Op deze school worden opleidingen aangeboden die jongvolwassenen een houvast bieden voor hun toekomst. Er is niet alleen aandacht voor praktische vaardigheden, maar er wordt ook gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling, zodat de student na het afronden van de opleiding weet wat hij wil bereiken in het leven en hoe hij aan de slag kan met de vergaarde kennis.