Steuntje in de rug voor de getroffen bewoners van de (gas)explosie

Op 27 Januari 2019 vindt er een explosie plaats in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Meerdere bewoners raakten hierbij hun woning kwijt, waarvan sommige nooit meer terug kunnen keren. Bij de explosie raakte ook enkele bewoners gewond. Deze actie is bedoeld om de mensen een extra steun in de rug te geven.

Onderdak

Created by :

N. Jean-l Too

Location:

Den Haag, Nederland

€ 4 of € 2.500
0.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Misschien heeft u het de afgelopen dagen gezien of gehoord in het nieuws.


Op 27 januari van jl. vindt er een explosie plaats in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Door de explosie zijn een aantal woningen ingestort, waarvan enkele ontzet. De oorzaak is nog niet 100% vastgesteld, maar er wordt vanuit gegaan dat het een gasexplosie betrof.


Naast de materiële schade zijn ook een aantal bewoners gewond geraakt door de explosie. Niet alleen de getroffen woningen raakte beschadigd, maar ook diverse andere woningen alsmede bedrijven in de straat door rondvliegend puin.


Deze donatie is opgezet om in ieder geval de bewoners een extra steuntje in de rug te geven. Het doneren van uw gift gaat naar getroffen bewoners die het uit kunnen geven voor het oppakken van hun leven. Of de bewoners het nu uitgeven aan nieuwe kleding, meubels of tickets voor een attractiepark, dat mogen ze zelf weten.


Ik ben me ervan bewust dat er meerdere (doneer)actie's gaande zijn, maar alle beetjes helpen toch?