Steun Xanthi's Straydogs

Wij zijn vrijwilligers die zich inzetten om asieldieren en zwerfdieren te helpen. In eerste instantie trachten wij geld in te zamelen, zodat rescuer Giota de hondjes die zij van straat gered heeft, de nodige zorgen kan blijven geven.

Dieren

Created by :

ACR Felis et Canis

Location:

Xanthi, Griekenland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Steun aan Griekse zwerfhonden

Wij zijn vrijwilligers die zich inzetten om asieldieren en zwerfdieren te helpen. In eerste instantie trachten wij geld in te zamelen, zodat rescuer Giota de hondjes die zij van straat gered heeft, de nodige zorgen kan blijven geven. Dit doen we door sponsors te zoeken die maandelijks 5 euro willen doneren. Grotere bedragen zijn natuurlijk meer dan welkom. Met deze donaties bekostigen we voedsel of medische ingrepen. Eén of twee keer per jaar sturen we ook hulpgoederen - die onze sympathisanten geschonken hebben - naar Xanthi. Daarnaast proberen we ook opvang en adoptanten voor de hondjes te vinden. Dit laatste is niet eenvoudig. Er komt heel wat bij kijken om een geschikte thuis te vinden. De meeste dieren hebben al wat bagage en wij vinden het belangrijk dat hun nieuwe familie hen tijd en kansen geeft om zich aan te passen aan hun nieuwe situatie. Daarom plaatsen we niet zo heel veel dieren. We willen geen hondjes naar hier laten komen om daarna te moeten vaststellen dat ze weer op zoek moeten naar een nieuwe thuis of dat de baasjes hen zonder ons in te lichten naar het asiel brengen of doorgeven aan andere mensen. ACR Felis et Canis probeert daarom ook op regelmatige basis contact te houden met adoptanten. Behalve Giota zijn er nog enkele andere rescuers en organisaties die altijd op onze steun mogen rekenen. ACR Felis et Canis helpt niet enkel jonge, gezonde dieren, maar ook zieke, gehandicapte of oude dieren.