Steun Wim

Help Wim in het zadel te blijven!

Maatschappij

Created by :

Steun Wim

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help Wim ondanks zijn spierziekte te blijven fietsen!

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat Wim Heij geconfronteerd werd met een schokkend bericht. De boodschap dat hij Progressieve Spinale Musculaire Atrofie (PSMA) heeft, sloeg in als een bom. Bij PSMA is er iets mis met de zenuwbanen die de verbinding vormen tussen hersenen en spieren. De cellen van deze zenuwbanen vallen geleidelijk uit en geven geen signalen meer door aan de spieren, met als gevolg dat deze verslappen en niet meer functioneren. 

Deze spierziekte kan er toe leiden dat Wim uiteindelijk niet meer in staat is om te doen wat hij heel graag doet, namelijk: fietsen. Wielrennen met een grote groep vrienden is zijn lust en zijn leven. Het maakt niet uit of het gaat om een stevige tocht door de Krimpenerwaard, wielerevenementen voor een goed doel (`Cycle for Hope`) of Luik-Bastenaken-Luik; Wim is graag van de partij. Vanzelfsprekend zou het daarom veel voor hem betekenen als hij het fietsen zo lang mogelijk vol kan houden.

Als vrienden, broers en zoons van Wim gunnen wij hem dit van harte. We kwamen op het idee om een elektrische racefiets voor hem aan te schaffen. Zo´n fiets maakt het voor Wim mogelijk om voorlopig nog actief te blijven als wielrenner. Helaas is zo´n fiets aardig prijzig (5000 euro). Daarom deze sponsoractie. Wat zou het fantastisch zijn als we met uw hulp dit bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Dat zou voor Wim van onschatbare waarde zijn! 

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Zie ook http://steunwim.nu