Steun Stichting Stimulering Hippische Topsport

Onze stichting zet zich in voor jonge talentvolle ruiters. We willen hen de kans geven om een droom waar te maken en hun talent verder te ontwikkelen. Ook als ze er niet zo veel geld is bij hun ouders! Om de eerste 2 talenten te ondersteunen met een goede pony, zadel en intensieve begeleiding hebben we € 10.000 nodig.

Sport

Created by :

Stichting Stim Hipp Topsport

Location:

Eindhoven, Nederland

€ 25 of € 10.000
0.3% funded
36 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stichting Stimulering Hippische TopsportDit jaar hebben we met een paar fanatieke ouders de stichting stimulering hippische topsport opgericht. We merkten de afgelopen jaren dat veel ouders hun kinderen de kans willen bieden om hun passie voor de paardensport verder te laten ontwikkelen. Hierbij liepen zij - en wij ook - tegen een aantal problemen aan zoals bijvoorbeeld de keuze voor een goede pony en keuzes over welke manage of stal het beste past bij jouw kind. We willen niet alleen een vraagbaak zijn, en kennis delen, maar bieden ook een - nog eenvoudig - talentontwikkelprogramma voor jonge talentvolle ruiters. Ga maar eens naar www.stichtingsht.nl. Of stuur ons een mail op info@Stichtingsht.nl.


Gerard Dekkers

Voorzitter St. SHT