Gezondheidszorg   

Created by :

Stichting Fleur Colorée

Location:

Amsterdam, Nederland

Samen maken wij het verschil!

Stichting Fleur Colorée is ontstaan uit dankbaarheid voor alles wat het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (AVL) heeft gedaan en nog steeds doet. Onze focus ligt op fundraising ten behoeve van een positieve ondersteuning van het (verzorgend) personeel en patiënten welzijn.

SAMEN MAKEN WE HÉT VERSCHIL

De behandelingen die patiënten ondergaan, kunnen zij alleen keer op keer aangaan omdat het (verzorgend) personeel er ook écht is voor de patiënt. Ze leven mee en zien elke dag wat de patiënten doormaken. Zij doen hun best om het de patiënten zo comfortabel mogelijk te maken. Zonder dit personeel waren de behandelingen nog zo veel zwaarder. En daarom willen wij hen, mede namens de patiënten, iets teruggeven.


Daarnaast is ook juist het patiënten welzijn een belangrijk aandachtsgebied van de stichting. Want niet elke patiënt krijgt regelmatig bezoek en sommige patiënten maken een eenzame periode door tijdens een ziekenhuisopname. Wij willen de opname van deze patiënten wat meer kleur geven, bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor.


www.fleurcoloree.nl

€ 8.091 of € 15.000
53.9% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Ninfee 2 days ago
€10
JCI 't Sticht 16 days ago
€406
17 days ago
€10
17 days ago
€15
Ninfee 2 days ago
€10
JCI 't Sticht 16 days ago
€406
17 days ago
€10
17 days ago
€15