Created by :

RfHRW

Location:

Amsterdam, Nederland

Steun Rolienja en daarmee Rohinya!

Motivation

4 november ren ik met 39 andere runners voor Human Rights Watch de NY marathon. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen om bij te kunnen dragen aan een betere toekomst voor Rohinya kinderen. Steun jij mij hier dan weer bij!?

2018 is nu al even bezig, tot nu toe een prima jaar. Zoals het er nu uit ziet zal het jaar er vergelijkbaar uit gaan zien als het afgelopen jaar. Pionierend ingesteld als ik ben; op zoek naar een doel dat ik dit jaar kan gaan behalen. Op een doodgewone woensdag hoorde ik de verhalen aan van een runner van vorig jaar. Mijn dromen sloegen op hol en nu is het avontuur ineens begonnen! Bij de Run for Human Rights Watch wordt er een sterk groepsgevoel gecreëerd in de tien maanden voorafgaand aan de marathon. Daar boven op doet het er natuurlijk toe dat je als groep een substantieel bedrag kan inzamelen voor het goede doel en je daarover knetter goed kan voelen! Graag draag ik daar mijn steentje aan bij!

Run for Human Rights Watch 2018 steunt Human Rights Watch met de Run for Rohingya.

Run for Rohingya

Run for Human Rights Watch 2018 steunt Human Rights Watch met de Run for Rohingya. In aanloop naar de marathon van New York, die wij op 4 november 2018 zullen lopen, zamelen wij met een groep van 40 renners zo veel mogelijk geld in om Human Rights Watch te helpen bij het ongelooflijk belangrijke werk dat zij doen om de Rohingya Crisis wereldwijd in kaart te brengen en deze bevindingen onder de aandacht te brengen bij beleidsmakers en de media. Help ons met Run for Rohingya! Hiermee help je Human Rights Watch met hun werk om deze schendingen in mensenrechten te voorkomen.
€ 831 of € 2.000
41.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Sophie en Pieter 3 years ago
€25
Floortje 3 years ago GOOOOOOO ROELIEEEEEEE!
€20
Toon 3 years ago
€50
Roland 3 years ago
€25
Sophie en Pieter 3 years ago
€25
Floortje 3 years ago GOOOOOOO ROELIEEEEEEE!
€20
Toon 3 years ago
€50
Roland 3 years ago
€25