Steun Rolienja en daarmee Rohinya!

4 november ren ik met 39 andere runners voor Human Rights Watch de NY marathon. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen om bij te kunnen dragen aan een betere toekomst voor Rohinya kinderen. Steun jij mij hier dan weer bij!?

Kinderwelzijn

Created by :

RfHRW

Location:

Amsterdam, Nederland

€ 831 of € 2.000
41.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

2018 is nu al even bezig, tot nu toe een prima jaar. Zoals het er nu uit ziet zal het jaar er vergelijkbaar uit gaan zien als het afgelopen jaar. Pionierend ingesteld als ik ben; op zoek naar een doel dat ik dit jaar kan gaan behalen. Op een doodgewone woensdag hoorde ik de verhalen aan van een runner van vorig jaar. Mijn dromen sloegen op hol en nu is het avontuur ineens begonnen! Bij de Run for Human Rights Watch wordt er een sterk groepsgevoel gecreëerd in de tien maanden voorafgaand aan de marathon. Daar boven op doet het er natuurlijk toe dat je als groep een substantieel bedrag kan inzamelen voor het goede doel en je daarover knetter goed kan voelen! Graag draag ik daar mijn steentje aan bij!