Kinderwelzijn   

Created by :

Stichting PeuterFonds

Location:

Netherlands, Netherlands

Steun het PeuterFonds en kinderen met een beperking!

Het PeuterFonds organiseert, geheel kosteloos, sportvisevenementen voor kinderen met een beperking of gezondheidsproblemen. Kinderen tussen de 5 en de 15 jaar. Hierbij bieden wij een unieke 1-op-1 begeleiding, dat wil zeggen dat ieder kind zijn/haar eigen visbuddy krijgt voor de gehele dag en hem/haar leert vissen.

Over de Stichting PeuterFonds

De Stichting PeuterFonds is een non-profit organistie (goed doel) en organiseert, geheel kosteloos, sportvisevenementen voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of gezondheidsproblemen. Jaarlijks organiseren we 5 a 6 sportvis-evenementen voor groepen van 15 tot 20 kinderen van 5 tot 15 jaar (verstandelijke leeftijd). En dat doen we door heel Nederland. Sinds de oprichting in 2008 hebben wij meer dan 50 evenementen georganiseerd en daarbij bijna 1.000 kinderen de sportvisdag van hun leven bezorgd. Hierbij bieden wij een unieke 1-op-1 begeleiding, dat wil zeggen dat ieder kind zijn/haar eigen vrijwilliger krijgt voor de gehele dag die hem/haar helpt en leert vissen. 


Veiligheid van de kinderen staat daarbij op de eerste plaats en de kwaliteit van de sportvis-evenementen pal daarachter. Dat kunnen we alleen met hulp van vrijwilligers en de 1-op-1 begeleiding die we ieder kind geven. En uiteraard met uw steun!


Overigens, de naam PeuterFonds komt van het woord ‘peuteren’, dat zoveel betekent als vissen met een klein hengeltje, een bargoens woord.


Neemt u ook eens een kijkje op www.peuterfonds.nl, daar hebben wij een aantal filmpjes en een heleboel foto’s van onze evenementen. Hopelijk wilt u deze stichting, maar vooral de kinderen die het zo hard nodig hebben, steunen door een klein bedrag te doneren. Alvast heel erg bedankt! 
€ 695 of € 5.000
13.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 7 hours ago
€100
Martin 8 hours ago Ook deze kinderen verdienen het om een dagje te vissen en lekker in de natuur te zitten.
€20
Kieffer 8 hours ago
€5
Boudewijn 8 hours ago Super actie Succes
€5
Anonymous 7 hours ago
€100
Martin 8 hours ago Ook deze kinderen verdienen het om een dagje te vissen en lekker in de natuur te zitten.
€20
Kieffer 8 hours ago
€5
Boudewijn 8 hours ago Super actie Succes
€5