Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Drukkerij Kaboem

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Veel klanten van Drukkerij Kaboem zijn de laatste tijd hard getroffen door COVID 19 maatregelen. Mede hierdoor hebben ze geen of weinig drukwerk nodig en als gevolg daarvan is ook de drukkerij in zwaar weer terechtgekomen. Om te kunnen blijven bestaan hebben we op korte termijn 3000 euro nodig.

Drukkerij Kaboem, is opgericht in de jaren ‘80 met als doel betaalbaar drukwerk te leveren voor veel aktiegroepen in Amsterdam en omgeving.

Vanaf die begintijd tot maart van dit jaar kon Kaboem de broek ophouden. Om betaalbaar drukwerk voor groepen en culturele organisaties te kunnen blijven leveren is het belangrijk dat de drukkerij blijft bestaan. We hebben maar een klein spaarpotje, daar hebben we de laatste tijd de vaste lasten uit betaald.

 

Veel (vaste)klanten van de drukkerij hebben nog geen of weinig drukwerk nodig. Ondanks dat de corona maatregels inmiddels iets zijn versoepeld blijft het toch moeilijk om manifestaties, concerten e.d te organiseren. Daardoor heeft Kaboem niet alleen geen werk, maar ook geen inkomsten meer. De vaste lasten lopen echter wel gewoon door.


Om te zorgen dat drukkerij Kaboem kan blijven bestaan, is het plan opgevat om de hulp in te roepen van klanten, relaties en sympathisanten. Onder het motto: ‘Schrijf voor het behoud van drukkerij Kaboem’, hebben we het plan opgevat een boekje uit te geven. We hebben een aantal mensen gevraagd om een artikel te schrijven met als uitgangspunt: 


Welk boek ben je gaan lezen toen Corona toesloeg. Of welke literatuur kun je in deze vreemde tijdenaanbevelen? Puur vermaak of diepgaande analyses? Deprimerende eindtijdfilosofie of opbeurende utopie? 


Door dit boekje uit te geven heeft de drukkerij weer werk en door verkoop van het boek ook weer inkomsten.


Op dit moment zijn we bijna klaar met het produceren van het boek. Je kan het nu alvast bestellen. 

Doneer minimaal 10 euro en je ontvangt binnenkort het boekje.


En natuurlijk is het nog altijd mogelijk om je druk/print/stencilwerk door Drukkerij Kaboem te laten verzorgen.

€ 871
38 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.