Steun de kids van Stichting Sjaki-Tari-Us

Steun de kids van Stichting Sjaki-Tari-Us

Maatschappij

Created by :

Steun de kids van Stichting Sjaki-Tari-Us

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 85 of € 100
85% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hoi!

Mijn naam is Nika Nieuwland, ik ben een 20-jarige student uit Nederland. Ik volg de bachelor studie Leefstijl & Gezondheidszorg in Haarlem. Ik woon in Utrecht met mijn lieve ouders, broers en  zusje.
Mijn interesse in kinderen met een verstandelijke beperking komt vanuit mijn eigen ervaring hiermee, mijn jongere broertje is geboren met een verstandelijke beperking. Het gaat erg goed met hem mede dankzij professioneel onderwijs en door acceptatie vanuit de maatschappij. Mijn familie en ik zorgen goed voor hem, we behandelen als een normaal persoon. Hierdoor krijgt hij de kans om zich te ontwikkelen.

Stichting Sjaki-Tari-Us zet zich in voor kinderen/(jong) adolescenten met een verstandelijke beperking. Op Bali wordt er onderwijs aangeboden voor deze doelgroep. De groepen zijn naar leeftijd en niveau ingedeeld, om goed en passend onderwijs te waarborgen is er kennis nodig. Het onderwijs op Bali leidt af van het speciaal onderwijs uit Nederland. Ik ben zelf een student van de Hogeschool Inholland (Sport & Bewegen). Voor mijn stage ga ik naar Bali toe om mijn kennis over te dragen en zelf te leren van deze ervaring. Om de stichting te steunen heb ik deze actie opgericht, zo kan ik op Bali de kinderen blij maken met sport/onderwijs materiaal! Elke bijdrage is welkom! Wil je mijn ervaring volgen? Klik dan op de volgende link: https://travelwithnika.wordpress.com/


Groetjes Nika!