Stand Together 2018

Ren jij op zaterdag 29 september mee voor Stichting LIVA?

Sport

Created by :

Maarten.run

Location:

Horst, Nederland

€ 35 of € 10.000
0.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stand Together 2018

Op 29 september vindt de tweede editie van Stand Together plaats. Vorig jaar probeerde ik 100 km hard te lopen binnen 10 uur. Ondanks de flinke voorbereiding had ik iets meer dan 11 uur nodig. Al met al waren we toch ontzettend trots op de prestatie: 100 km en daarmee 2424 euro inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar ga ik voor een revanche, help jij mee? Tijdens Stand Together 2018 zal ik 12 uur lang hardlopen, met het ultieme doel van 120 km! Daarmee zou niet alleen het doel van vorig jaar verpulverd worden, maar ook het doel van dit jaar. Rondjes van 2 tot 2.5 km door de Kasteelse Bossen vormt de basis. Ik moedig iedereen aan om deel te nemen, al is het maar één rondje. Dit jaar hoef je niet met mij mee te rennen, maar kun je lekker op je eigen tempo genieten. Natuurlijk staat er ook dit jaar wederom een goed doel centraal en wel Stichting LIVA! Stichting LIVA is er voor steun en hulp in alle opzichten, in Nederland. Dat kan bij een zware tijd rondom de zwangerschap zijn, maar ook bij (langdurige) ziekte/ongeval en/of het overlijden van je kind (kind tot en met 18 jaar).

 

De eindsprint en vreugde na 11 uur en 100 km! De overige deelnemers volgden mij gezamenlijk de laatste meters. Wat een geweldige prestatie op naar meer deelnemers en een nog grotere prestatie #StandTogether2018