Sport   

Created by :

Tennis op de verademing

Location:

Den Haag, Nederland

St. Tennis op de Verademing

Wij willen graag dat alle Haagse inwoners zowel jong als oud een kans hebben om zich bezig te houden met tennis. Wij zijn van mening dat bewegen en sporten goed is voor iedereen.


Beste donateurs,


Wij van Stichting Tennis op de Verademing willen er voor zorgen dat iedereen van jong tot oud een kans heeft zich te ontwikkelen in de tennis sport.


Wij zijn van mening dat sport goed is voor de gezondheid en ook in 2019 willen we wat betekenen voor de samenleving. Daarom houden wij graag iedereen fit en in beweging. Dit doen we door verschillende activiteiten te organiseren op Sportpark de Verademing.


Als non-profit organisatie is het soms lastiger inkomen te genereren. Wij zijn hierom dan ook een geldinzamelingsactie begonnen, om zo het een en ander te realiseren. 


Zoals vele van jullie weten heeft er een verbouwing plaatsgevonden in het jaar 2018. Hierdoor zijn we genoodzaakt om te reorganiseren. Wij willen dan ook alles eraan doen om het zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Helaas heeft dit wat tijd nodig. Graag vragen we hiervoor uw begrip.


Wij zijn tevreden met alles wat we ontvangen, ook kleine bedragen zijn van hartelijk welkom. U kunt zelf kiezen hoeveel u wilt doneren.


Wat doen wij?


Wij zijn erg gemotiveerd om de stichting in leven te houden. we willen zoveel mogelijk evenementen en activiteiten organiseren voor de Haagse inwoners om het zo gezellig mogelijk te maken.


Voor eventuele vragen of meer info wees gerust om ons een mailtje te sturen naar stichtingtennisopdeverademing@gmail.com


Met sportieve groet,

Stichting Tennis op de Verademing

€ 4 of € 250
1.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 2 years ago
€4
Anonymous 2 years ago
€4