Created by :

Regina ..

Location:

Den Haag, Nederland

Sporten voor iedereen!

Motivation

Kinderen met een beperking horen niet aan de zijlijn te staan! Daarom probeer ik geld bij elkaar te lopen voor Stinafo, zoadat zij ook mee kunnen doen! Help je mee? Super bedankt!

Kinderen met een beperking horen niet aan de zijlijn te staan!

En dat gebeurt! Want op het gebied van sporten zijn er veel minder mogelijkheden voor hen en aanpassingen zijn vaak duur.

Helpen jullie mee sporten voor hen mogelijk te maken, zodat zij ook mee kunnen doen? Sponsor mij dan!

Elke euro is meer dan welkom.


De CPC lopen zit er niet in. Rennen kan ik helaas niet meer, lopen nog wel, met mijn stok, mijn steun en toeverlaat.

Mijn uitdaging is om tot en met de cpc (10 maart) een gemiddelde van tenminste 7000 stappen per dag te zetten, dat is de marathon voor mij :). En tijdens de CPC zal ik voor Stinafo hand- en spandiensten verrichten!

Ik loop voor Stinafo #samenvoorhetgehandicaptekind! Help je mee?


Stinafo besteedt de opbrengst van jouw hardloopactie tijdens de CPC 2019 aan projecten die bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken.

Sport voor iedereen!


Veel kinderen met een handicap kunnen niet mee doen met een sportactiviteit: het sportaanbod is niet zo groot en de aangepaste materialen zijn vaak heel kostbaar. Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind, Stinafo, laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan!


Stinafo heeft sponsorlopers gevonden die voor dit mooie doel willen hardlopen. Stinafo zal de opbrengst besteden aan projecten die het bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen! Laat deze kinderen niet aan de zijlijn staan en steun de hardlopers van Stinafo!


Stinafo zet zich al meer dan 30 jaar met veel passie in voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Naast organisaties en stichtingen helpen we ook graag individuele kinderen om hun dromen waar te maken en hun wensen in vervulling te laten gaan. Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Dankzij onze donateurs is het mogelijk om te helpen bij bijvoorbeeld vervoersproblemen, financiële ondersteuning te bieden bij de aanschaf van hulpmiddelen, therapie en nog veel meer. Zodat ze kunnen meedoen en ook zij hun dromen waar kunnen maken!


Stinafo heeft de ANBI status en is een door het CBF erkend Goed Doel. Wil je meer informatie over wat Stinafo doet en welke mooie projecten we zoal financieren? Kijk op www.stinafo.nl.


"Laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan en steun deze hardloopactie!"

€ 136 of € 100
136% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Pavle Bajo 2 years ago
Geweldig bedankt Bajo <3
€50
Janna 2 years ago Succes!!
€5
Winnie 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago
€5
Pavle Bajo 2 years ago
Geweldig bedankt Bajo <3
€50
Janna 2 years ago Succes!!
€5
Winnie 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago
€5