Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Carsten Jonas

Locatie:

Biddinghuizen, Nederland

Zaterdag 22 Juni 2019 wordt er in biddinghuizen een mudraise georganiseerd. Dit is een initiatief van de organisitie IJM. Zij strijden wereldwijd tegen slavernij. Met deze actie hopen zij het leven van een aantal mensen wereldwijd te verbeteren. Help mij deze mensen te helpen door mij te sponsoren. www.mudraise.nl

Duizenden kinderen worden uitgebuit in de visindustrie op Lake Volta, Ghana. Ze doen gevaarlijk werk, en worden misbruikt en uitgehongerd. Wij willen dat deze jongetjes, zoals Foli (foto), gevonden worden en weer gewoon kind kunnen zijn. 

Diverse organisaties hebben de focus gelegd op het vrijkopen van de slaven, maar slechts weinig slavenhouders worden ter verantwoording geroepen voor hun misdaden en er wordt weinig gedaan aan structurele verandering van het rechtssysteem. Met deze actie hoopt IJM de levens van vele kinderen te kunnen veranderen. 

Geef deze kinderen een eerlijke kans op een goed leven. Meld je aan op mudraise.nl en doe samen met mij mee op 22 Juni 2019 aan de sponsorrun. 

Niet zo'n sportief type? Geen probleem! Je kan alsnog helpen door mij te sponsoren. Elke euro is welkom. Alvast bedankt <3

€ 6 van € 3.300
0.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.