Sponsoractie Ass. Amal Tiglit

Voor een school in Tiglit, een arm dorpje in het zuiden van Marokko, steunen wij een school. Dit is ons doel het schoolplein volledig in te richten, zodat ook deze lieve kleine arme kinderen lekker kunnen spelen. Om dit mogelijk te maken vragen we om uw vrijgevigheid.

Kinderwelzijn

Created by :

Association Amal Tiglit

Location:

Tiglit, Marokko

€ 0 of € 5.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mensen in Tiglit arm en leven van minimale inkomsten, daarom zijn ouders niet in staat om in sommige levensbehoeften van hun kinderen te voorzien.

Association Amal Tiglit heeft richt zich alleen op kinderen en probeert ieder jaar een voor ons simpele maar voor hen zeer waardevolle schenking te realiseren.


Ieder jaar organiseert Association Amal Tiglit een inzamelingsactie voor de kinderen van deze basisschool. Dit wordt al 5 achtereenvolgende jaren met heel veel succes gedaan. Zo hebben we de kinderen een winterpakket bestaande uit een jas, schoenen  en een broek gegeven in 2018. In 2017 hebben we ze een schoolrugzak met inhoud gegeven.


Voor 2019, hebben we een meer ambitieus plan ontwikkeld: een volledige ingerichte speelplaats met bankjes, leeftijdsgebonden speeltoestellen, voetbalveldje met groenvoorziening.


Laten we samen een bijdrage leveren om deze jongens en meisjes een onvergetelijke jeugd te bieden.