Sponsor Uitjebak-Festival

Sponsor Uitjebak-Festival

Maatschappij

Created by :

Cultureel Podium De Bakkerij

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 632 of € 1.500
42.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Het Uit Je Bak Festival is hét visitekaartje van cultureel podium De Bakkerij in het Willem de Rijkepark (tegenover Geesterduin) in Castricum. Hier komen muziek, theater, dans en kunst samen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van een inspirerend en zomers dagje uit.

Met uiteenlopende optredens van verschillende bands heeft het kleinschalige, geheel door vrijwilligers georganiseerde festival ook dit jaar weer heel wat te bieden. Maar niet alleen de muziek is de moeite waard: er zijn op het festival ook exposities, theater acts en verrassende straatoptredens te bewonderen. Daarnaast kunnen kinderen zich ook prima vermaken met verschillende activiteiten. Voor iedereen wat wils!

Om dit festival verder te kunnen doen, en om eventuele onvoorziene omstandigheden te kunnen opvangen (weer bijvoorbeeld) willen we je vragen om een kleine donatie te doen zodat Uit Je Bak blijft bestaan in Castricum.