Maatschappij   

Aangemaakt door :

Fitlife Budel

Locatie:

Budel, Nederland

Voor de tiende keer gaan we de uitdaging aan om 4 uur aaneengesloten te spinnen. Maar 1, 2 of 3 uur meedoen mag ook! Het doel van de Spinningmarathon is minimaal € 10.000,- inzamelen voor het goede doel: het opzetten van de Buul Mobiel, om eenzame ouderen onder de mensen te krijgen!

JA, JA! HIJ ZIT ER WEER AAN TE KOMEN, DE JAARLIJKSE SPINNINGMARATHON VOOR HET GOEDE DOEL!EN WEL OP ZONDAG 24 FEBRUARI, VAN 13.00U TOT 17.00U IN DE ZUIDERPOORT IN BUDEL!

Voor de tiende keer gaan we de uitdaging aan om 4 uur aaneengesloten te spinnen. Maar 1, 2 of 3 uur meedoen mag ook! Natuurlijk doen we dit alles niet zomaar! 

Het doel van de Spinningmarathon is minimaal € 10.000,- inzamelen voor het goede doel: het opzetten van de Buul Mobiel, om eenzame ouderen onder de mensen te krijgen!


Trap jij mee voor het goede doel? Klik dan hier om je in te schrijven: www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon/


Dit jaar neemt het team van Fitlife je mee naar The American Dream!

Amerika, Het land van ongekende mogelijkheden waar alles kan! Fitlife neemt je mee op een reis met Cheerleaders, Halloween, Popsterren en Hollywood. Live the American Dream for one day! Het wordt de vetste jubileum editie met hysterische acts, vette muziek en natuurlijk veel euro's die we ophalen voor het goede doel!


Vorig jaar haalden we € 11.188 op voor stichting A.L.S.! Bekijk hier de aftermovie van 2018 om in de stemming te komen:

DE BUUL MOBIEL

Eenzaamheid onder ouderen is ook in Budel een groeiend probleem. Maar hoehaal je ouderen, die minder mobiel worden, achter de voordeur vandaan? Met de Buul Mobiel!

Door middel van de tiende editie van de Spinningmarathon willen we geld inzamelen voor dit overdekte golfkarretje dat de inwoners die slecht ter been zijn kan vervoeren. De Buul Mobiel kan worden ingezet voor vervoer naar de huisarts, de apotheek en de fysiotherapeut, maar ook naar het Buuls Zitje! Geen vaste routes, opstapplaatsen en tijden, maar een vervoersmiddel dat ouderen op afspraak van en naar een andere locatie brengt.


Een soort gelijk project draait inmiddels al een hele tijd met groot succes in Utrecht. Kijk hier voor een filmpje van het project in Utrecht:

'T BUULS ZITJE

Om de Buul Mobiel te realiseren is natuurlijk heel veel geld nodig, vandaar dat Fitlife zich met de Spinningmarathon in gaat zetten om de eerste Buul Mobiel te realiseren. Om dit alles te realiseren heeft Fitlife samen met sociaal makelaar Willemien Zaeyen contact gelegd met ’t Buuls Zitje.

’t Buuls Zitje helpt deze eenzame ouderen uit hun isolement en heeft onder andere als doel ouderen een gezellige morgen en/of middag aan te bieden. De gasten bouwen sociale contacten op en komen daardoor uit hun isolement. In ’t Buuls Zitje is veel begeleiding en aandacht voor iedere gast zodat hij zich thuis voelt. Samen met ouderen wordt een gezellig praatje gemaakt, spelletjes gedaan, koffie gedronken, gelachen en gehuild. Er worden creatieve activiteiten gedaan als breien, schilderen, knutselen en kaarten en er worden aangepaste uitstapjes georganiseerd. Klik hier voor hun Facebook-pagina.

Samen met ’t Buuls Zitje gaan wij de eenzame ouderen uit hun isolement halen met het realiseren van de Buul Mobiel! Dus laat die trappers draaien voor de Buul Mobiel!


MEEDOEN MET DE SPINNINGMARATHON

Ook dit jaar wordt het weer een fantastische dag die bol staat van het entertainment, lekker eten, maar vooral een hoog ‘FUN' gehalte!

We starten de dag om 12.30u met een geweldige opening en natuurlijk staat om 17.00u voor alle aanwezigen het pastabuffet weer klaar!

Jij kunt dus jouw steentje bijdragen door op zondag 24 februari mee te spinnen! Voor € 10 per uur doe je al mee! Maar elke euro telt! 

Ook als je niet mee fietst is dit een evenement wat je niet wilt missen.

Ieder uur worden er tal van prijzen verloot die beschikbaar gesteld zijn door lokale winkeliers. Alle deelnemers aan de Spinningmarathon doen automatisch gratis mee aan de loterij. Er worden ook nog losse lootjes à € 1,- verkocht. Deze kunnen zowel gekocht worden door deelnemers op de fiets, als door toeschouwers of vrijwilligers. 

Uiteraard gaan alle opbrengsten direct naar het goede doel!


INSCHRIJVEN

Trap jij mee voor het goede doel? Klik dan hier om je in te schrijven: www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon/


Kom fietsen of aanmoedigen en draag jouw steentje bij!

Iedereen is welkom! Benader dus vrienden en familie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Buul Mobiel!

Ook niet-leden van Fitlife mogen meefietsen of komen supporteren!

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.