Dieren   

Aangemaakt door :

Stichting FTS - Paws of Greece

Locatie:

Kyparissia, Griekenland

SOS!!!

 

Zoals het nu er nu voorstaat voltrekt zich één dezer weken een DOOMscenario:

Rescuer en meer dan 70 dieren worden van hun safe haven gezet.

 

Na diverse malen uitstel hebben weten te verkrijgen is het onvermijdelijke uur gekomen,

rescuer Giannis en zijn inmiddels 70+ dieren moeten per direct weg.

Giannis zelf zegt: "Ik denk dat de militairen elk moment op de stoep staan."

Help ons alstublieft om ons doel te bereiken en een huis met stukje land voor hem en onze dieren te kopen zodat ze weer “veilig” zijn.

 

Sinds de dreiging van het verwijderd worden van de safe haven in 2019 begon, zijn we gestart met diverse crowdfundacties.

Ook al hebben we in de afgelopen twee jaar een bedrag ingezameld van totaal €14.848,00, we moeten ‘helaas’ zeggen, dat we helaas maar €14.848,00 ingezameld hebben.

Natuurlijk is het een prachtig bedrag maar we zijn er nog lang niet!


Giannis, officiële vrijwilliger voor de gemeente Trifiliá, zou eind juli 2019, samen met 70+ dieren zijn huis uitgezet worden. De eigenaar

van het stukje grond wat we huren was overleden, en hoewel hij had toegezegd dat Giannis er “tot wanneer nodig is” mocht blijven, verbrak zijn weduwe zijn belofte en heeft een zogenaamd ander doel voor het stukje grond. Zelfs de burgemeester van Kyparissiá heeft geprobeerd de vrouw te overtuigen om Giannis te laten blijven, omdat Giannis officieel vrijwilliger is voor dit gebied. Ook hij dringt niet tot haar door.

 

Wij willen de toekomst zeker stellen door een stuk land aan te schaffen en dit veilig te stellen voor Giannis en onze dieren. Hij had nog

wat tijd gekregen, maar inmiddels is die reeds rijkelijk verstreken. Daarnaast dreigen nu ook nog de stukjes havengebied, die door de Municipaliteit te leen gegeven zijn aan ons, door de nieuwe eigenaar ontruimd te zullen worden.

Dit betekent dat de zwerfdieren van de Safe Haven van Giannis EN de dieren in het havengebied allemaal worden uitgezet: zij zullen (weer) op straat komen.

En het belangrijkste: ze zullen niet meer veilig zijn.

 

Dringend en wanhopig zijn we op zoek naar een nieuwe plek!

Een eigen stukje land met een opzichterhuisje erop. Zodat we de veiligheid van onze dieren kunnen garanderen, nu en in de toekomst. Als we alleen een stukje land kunnen aanschaffen, zullen er daarnaast ook bouwmaterialen en hekwerk moeten worden aangeschaft. Niet alleen om ervoor te zorgen dat dit aangekochte stuk land veilig wordt, maar ook zodat het eventueel over te nemen is door een andere vrijwilliger.

Giannis heeft namelijk een enorm hart voor dieren en zet zich altijd belangeloos in, maar zijn hart faalt ook en als hij er een tijd uit

zou raken… willen we dat de zorg voor de dieren 'makkelijk’ over te dragen is.

Indien aankopen niet lukt, gaan we natuurlijk kijken naar andere oplossingen.

Huren blijft echter altijd onzeker! Kijk wat er nu is gebeurd.


Elke mogelijke woning die we tot nu toe op het oog hebben gehad, elke bouwval of stacaravan, wat ook maar iets van een mogelijkheid gaf,

gaat aan onze neus voorbij. We zullen minimaal €35.000,00 nodig hebben om dit te realiseren. We gaan ervoor!

 

Help ons! Wij zijn Stichting For the Strays – Paws of Greece, een enthousiast, klein team van vrijwilligers, die het beste voor

hebben met de zwerfdieren van Trifiliá Griekenland. Wij proberen de aanwas van zwerfdieren tegen te gaan door te steunen bij castratie en sterilisatie programma’s; dit wordt geheel gefinancierd uit donaties, acties en herplaatsing van de aanwezige zwerfdieren op de safe havens. Dit doen we helemaal belangeloos! Het verhaal van For the Strays – Paws of Greece en Giannis kunt u lezen op onze website:

www.adopteereenhondfts.nl

of op Facebook

https://www.facebook.com/ftspawsofgreece/

Wij helpen de zwerfdieren van Trifiliá; vier man sterk in Griekenland en vier vanuit Nederland. Dit doen we met heel ons hart en met

alles wat we te bieden hebben… Helpt u mee? Draag alstublieft bij aan onze actie, Doneer, Deel, Like en Wees onze ambassadeur! Waarvoor alvast ontzettend bedankt!!!

€ 183 van € 35.000
0.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.