Sophie runs for Burma's Children

Op 4 november ren ik de NY marathon voor Burma's Children en Human Rights Watch. Steun jij mij om op te staan voor de verschrikkelijke Rohingya crisis? Alvast dank!

Mensenrechten

Created by :

Sophie van Neerbos

Location:

New York City, Verenigde Staten

€ 405 of € 2.000
20.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

4 November is het zover!

Op die dag ren ik, samen met 39 andere deelnemers, de New York marathon. Naast het trainen voor het succesvol afleggen van de 42 km, probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor het werk dat Human Rights Watch doet ter bescherming van de Rohingya. De Rohingya worden, na jarenlange discriminatie, onderworpen aan een etnische zuivering in Birma. Deze situatie heeft al 671,000 Rohingya op de vlucht doen slaan. Human Rights Watch zet zich in om onderzoek te doen naar en te rapporteren over deze situatie. Door middel van verschillende evenementen probeer ik, samen met de andere deelnemers, zoveel mogelijk geld op te halen om dit goede doel te kunnen steunen. Op deze website vind je meer informatie over de crisis: https://www.hrw.org/tag/rohingya-crisis Ik hoop dat ik op uw steun kan rekenen - alvast dank!