Snowfever 2018

Niks is onmogelijk

Maatschappij

Created by :

Snowfever 2018

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Van 19 januari 2018t/m 28 januari 2018 willen wij weer vanuit vier dagbesteding locaties en eenwoonlocatie een wintersportreis organiseren voor 30 mensen met een lichamelijkebeperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel. 


Wij bieden deze wintersportreis aan omdat deze doelgroepdoor een breuk in hun levenslijn (denkt u dan bijv. aan een ongeluk,hersenbloeding, hersentumor, progressieve spierziekte) niet meer demogelijkheid heeft om zonder professionele begeleiding een wintersportvakantiete kunnen ondernemen zoals ze zouden willen. Dit komt o.a. doordat de meestecliënten beperkt zijn in het nemen van initiatieven, specialistische zorg nodighebben en het voor verwanten vaak te zwaar is om dit te realiseren.In tegenstelling tot reisorganisaties is het voor dezedoelgroep van belang dat er vertrouwde begeleiding mee gaat. Wij willen dezedoelgroep laten ervaren dat er ondanks hun beperking wel degelijk eenmogelijkheid is om met een aanpassing te kunnen gaan wintersporten.

Cliënten die mee gaan betalen een eigen bijdrage. Wij willen deze zo laag mogelijk houden omdat de financiële middelen meestal niet aanwezig zijn.

● Er gaan 28 begeleiders, vrijwilligers/studenten mee om o.a.:
- Cliënten 1 op 1 begeleiding te kunnen bieden
- Op maat persoonlijke verzorging te kunnen bieden
- Ondersteunen bij activiteiten in de sneeuw zoals, het verplaatsen van de rolstoel en de activiteiten die we dagelijks aanbieden.