Singelloop 2017

Singelloop 2017

Maatschappij

Created by :

Dazure

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Dazure
€ 635 of € 500
127% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Net zoals vorig jaar lopen wij ook dit jaar weer met de Bredase Singelloop mee. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer veel geld in te zamelen voor het goede doel! Vorig jaar was dit Serious Request. We hebben toen maar liefst € 2.000,- bij elkaar gelopen. Dit jaar is de Singelloop op zondag 1 oktober.

Sinterklaas Kapoentje, gooi ook wat in hún schoentje!
Dit jaar willen wij geld ophalen voor een feestelijke Sinterklaasviering voor kinderen van (dreigend) dakloze ouders/gezinnen, bij de Stichting SMO Breda. Wij hebben de stichting SMO leren kennen als een groep mensen die zich op een fantastisch manier inzet voor mensen met acute (financiële) problemen. Zij doen elk jaar hun best om een leuke Sinterklaasviering te organiseren voor de kinderen, met de middelen die zij hebben. Dit jaar krijgen zij financiële steun van ons en kunnen ze er iets heel speciaals van maken, met mooie cadeaus voor de kindjes 

Support onze lopers door hier te doneren en help ons om wederom een mooi bedrag op te halen. Dazure verdubbelt het totaalbedrag!

Dankjewel namens de kindjes!