Singelloop 2016: 3FM Serious Request

Wij lopen hard, wil jij ons steunen?

Maatschappij

Created by :

Dazure

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Dazure
€ 145 of € 500
29% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Alle collega’s & vrienden van Dazure lopen mee en zijn volop aan het trainen voor de Singelloop op 2 oktober 2016! We gaan met ruim 26 sportieve deelnemers een mooie tijd neerzetten tijdens de Singelloop in Breda, en hopen veel geld in te zamelen voor 3FM Serious Request 2016.

3FM Serious Request 2016 en het Rode Kruis vragen aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede voorlichting. Voorkomen en genezen is cruciaal, maar helaas niet vanzelfsprekend. Lees hier verder

Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Breda. Het is nog geen december, maar voor je het weet komt Serious Request eraan! Steun ons tijdens de Singelloop op zondag 2 oktober en help ons om een mooi bedrag op te halen voor 3FM Serious Request 2016.  

Je mag ons ook aanmoedigen langs de kant!