Sightseeing Sofa boekverkoop voor binnentuin Maria-Oord

Sightseeing Sofa boekverkoop voor binnentuin Maria-Oord

Maatschappij

Created by :

Binnentuin Verpleeghuis Careyn Maria-Oord

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 206 of € 200
103% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Sightseeing Sofa is een uniek wereldreis verslag met inspiratie en tips voor iedereen die zelf reislustig is of wil genieten thuis op de sofa! Ronald en Jeannette van Eekelen reisden een jaar rond de wereld op basis van een bijzonder crowdfundings concept. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Nederland. Een aantal boeken stellen ze beschikbaar om te verkopen voor de binnentuin. Een mooi maatschappelijk gebaar. Dat is cool!

Hun wereldreis voerde langs bekende highlights en werd via internet gevolgd door een groot aantal enthousiastelingen die zelf met de meest uiteenlopende ideeën kwamen voor een kleine omweg of tussenstop. Het waren plekken waar zij zelf ooit waren geweest of juist nieuwsgierig naar waren.Plekken waren nooit gek ver van elkaar vandaan, want het vliegtuig was taboe. Toch was het niet alleen Sightseeing wat de klok sloeg. Keer op keer gingen Ronald en Jeannette met drie dezelfde vragen in het hoofd in gesprek met iemand die zijn Sofa op dat moment op die bewuste plek had staan. De steeds wisselende antwoorden geven het boek een sterk authentiek en persoonlijk karakter. En aangevuld met hun levendig beschreven eigen indrukken en talloze prachtige foto's maken zij het verhaal compleet.