Sport   

Created by :

Senna van de Wetering

Location:

Alphen aan den Rijn, Nederland

SENNA & DOUNIA NAAR HIP HOP INTERNATIONAL & World Of Dance in L.A.

- Winnaar World of Dance ANTWERPEN - Europees kampioen Hip Hop Unite - Wereld kampioen Hip Hop Unite - Nederlands kampioen Hip Hop Unite - Winnaar World of Dance Eindhoven - Nederlands kampioen Hip Hop international & 25 mei 2019 Europees Kampioen in Leiden

Hallo beste mensen! 

 

Ik ben Senna van de Wetering, ik ben 14 jaar ik zit op 3 VWO van het Scala College in Alphen aan den Rijn en dans al vanaf mijn achtste. Mijn zusje heet Dounia van de Wetering en heeft groep 8 overgeslagen en zit nu op de eerste van de HAVO op het Scala College in Alphen aan den rijn. 

 

Zij is 12 jaar oud. In 2017 hebben wij een heel moeilijk jaar gehad wij raakte ons huisje kwijt en dat heeft heel veel met ons gedaan. Het dansen in Eindhoven heeft ons daardoor heen geholpen. Mijn band met mijn zusje is ook veel sterker geworden omdat we de zelfde passie delen en ook veel samen zijn. We hebben voor het eerst ook als duo gedanst en dat was wel heel erg vet.  

 

Dansen is onze passie en wij doen het met veel plezier en liefde. Vanaf september 2018 dansen wij bij Carlton Marks Walden Dance Studio’s in Eindhoven, ook wel bekend als C-FAM! Wat wij zo bijzonder vinden aan deze dansschool is dat alle kinderen uit heel Nederland en België vandaan komen. Sommige komen uit Emmen of Oldenzaal. Maar ook uit Antwerpen. Maar in de weekenden komen we samen en zijn wij een grote familie en zorgen voor elkaar in Eindhoven. Onze mama is er wel altijd bij en dat vinden we erg fijn.  In 2018 hebben wij en ons team al veel prijzen weten te behalen zoals: de 1ste plaats op World Of Dance in Eindhoven en Antwerpen, de 1ste plaats op het Wereldkampioenschap van hip hop unite in Leiden en de 1ste plaats op het Europeeskampioenschap van hip hop unite in Tsjechië. Wij zijn ook door de audities heen van Belgium Gots Talent en zullen daar dit jaar ook aan mee doen in Juli beginnen de opnames. 

 

Op youtube kunt u filmpjes van ons & onze teams bekijken. 

 

Dit jaar is C-fam gekwalificeerd om mee te doen aan het WK in Amerika! Dit is super gaaf natuurlijk en een hele bijzondere kans!!  

 

Wij zijn nog nooit naar Amerika geweest en dromen er al jaren van om naar Amerika te gaan en daar grote wedstrijden te dansen met ons team/familie!! Wij gaan als eerst met C-fam naar LA om mee te doen aan de competitie: World Of Dance. Daarna reizen we weer met zijn allen door naar Phoenix, Arizona om daar mee te doen aan het WK van Hip Hop International.  Wij hopen nu heel graag dat ik wij onze dromen kunnen waar maken dit jaar! Hier zitten natuurlijk wel wat kosten aan vast. wij zouden het super 

tof vinden als u ons zou willen helpen om ons doel te bereiken en Nederland te kunnen vertegenwoordigen in Amerika, alle kleine beetjes helpen natuurlijk! Wat wij zelf hebben gedaan aan sponsoring is met sinterklaas speculaaspoppen verkocht en hebben in totaal ook 60 pennen verkocht. Als ik 15 jaar ben mag ik al voor het eerst werken en zo wil ook wat geld bij elkaar sparen voor onze reis naar Amerika. 


Waar we het de crowdfunding voor nodig hebben staat hieronder;

We vertrekken op 24 juli 2019 naar L.A. om daar deel te

nemen aan World Of Dance op 2 augustus vertrekken we vanuit L.A. naar Phoenix

Arizona we doen dat met een huur auto want mama gaat mee. In Phoenix gaan we keihard

trainen om daar deel te nemen aan de allergrootste Hip Hop wedstrijd HHI Hip

Hop International we vinden dat zo spannend.

Vluchten L.A. voor Dounia & Ik                 €2100

Hotel L.A. voor Dounia & ik                         €700

Hotel Phoenix Dounia & Ik                          €820

Vervoer in USA Dounia & Ik                        €300

Wedstrijdkosten Phoenix Dounia & Ik    €680

Wedstrijdkosten L.A.                                     €680

Eten & Drinken Dounia & ik                        €900 

  Kosten Amerika

Senna

Mama

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp, wij waarderen het heel erg!! Veel liefs Senna en Dounia xx 

 

 

€ 140 of € 4.500
3.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Henri 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago Succes het is jullie gegund!
€50
Nic 2 years ago
€50
Lana 2 years ago
dankjewel lieve lana we zijn er erg blij mee
€5
Henri 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago Succes het is jullie gegund!
€50
Nic 2 years ago
€50
Lana 2 years ago
dankjewel lieve lana we zijn er erg blij mee
€5