Sport   

Aangemaakt door :

Marco & ErikJan

Locatie:

Falun, Zweden

Ieder jaar gaan Marco en ErikJan een winters avontuur aan in Zweden. In 3 dagen worden zoveel mogelijk km geschaatst in het kader van een goed doel. In 2019 is dat voor Alzheimer NL

In 2017 hebben wij in Zweden meegeschaatst met Skate4Air - de stichting die zich inzet voor onderzoek naar taaislijmziekte. Velen van jullie hebben ons toen ook al eens gesponsord waardoor wij meer dan 400€ konden doneren aan deze stichting waarvan olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage het boegbeeld is. Zie voor meer info: www.skate4air.nl


Ook dit jaar gaan weer zorgen dat we meer dan 100km schaatsen op het dichtgevroren Runn meer bij het Zweedse stadje Falun. We zullen sfeerimpressies laten zien op deze pagina als we er zijn.Het aftellen is begonnen, de tickets en accommodatie zijn geboekt! Vele trainingsuren zitten er al hier en daar op.


Doneersuggestie: als 30 mensen ons voor de einddatum ondersteunen met ieder €15, kunnen we meer dan 400€ overmaken aan de stichting Alzheimer NL dit jaar! We rekenen (wederom) op jullie steun en aanmoedigingen!


De broers tijdens de ontberingen in 2017...

€ 380 van € 500
76% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.