Sanne Standing Strong

Sanne Standing Strong

Maatschappij

Created by :

Sanne Standing Strong

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 2.711 of € 90.000
3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Welkom op geldinzamelactie van stichting Sanne Standing Strong. Ik ben Sanne. 30 jaar oud en een tikkeltje eigenwijs, een doener, een levensgenieter, zeer sportief in het wedstrijd zwemmen, duiken en rolschaatsen. Tot in het jaar 2009, heb ik bij werkzaamheden een gebroken neus opgelopen. Er ontstond eerst een flinke zwelling en daarna ontstonden ontstekingen in mijn hoofd. Het voorlopige eindresultaat is dat heel mijn lichaam continu verkrampt is waardoor ik sinds 2012 in een rolstoel terecht ben gekomen en afhankelijk ben geworden van mensen om me heen. Na vele onderzoeken is in 2013 bij mij een bewegingsstoornis vastgesteld, in 2016 is de diagnose bijgesteld tot functionele bewegingsstoornis door lichamelijk letsel. Dit valt onder een neurologische aandoening.

In de daarop volgende revalidatietrajecten is het de artsen niet gelukt een methode te vinden om mij zelfredzaam te krijgen. Via een goede vriendin van me ben ik in november 2015 terecht gekomen bij “Prime Physio” Dit is een fysiotherapie praktijk in Groot-Brittannië gespecialiseerd in neurologische aandoeningen. De behandeling bestaat uit dagelijks het gehele lichaam bewegen met behulp van elektrostimulatie en diverse apparatuur. De methodiek en de apparatuur die ze bij “Prime Physio” gebruiken worden niet ingezet en niet toegepast in Nederland en dat is heel vervelend en spijtig want daar waar het in Nederland nergens lukte, maakte ik daar naarmate de week vorderde wel vooruitgang. U begrijpt vast dat ik erg graag verder wil met behandelingen bij “Prime Physio”.

Helaas wordt deze speciale behandeling niet vergoed door de zorgverzekering.

Het is voor mij van groot belang dat ik deze manier van behandeling dagelijks voortzet omdat ik anders binnen afzienbare tijd permanent op bed kom te liggen. Om dit financieel te realiseren heb ik uw hulp nodig. Met uw bijdrage wordt de behandeling in Engeland bekostigd en diverse apparatuur aangeschaft om ook de therapie in Nederland voort te kunnen zetten. Tevens wil ik door middel van deze stichting meer bekendheid maken voor deze aandoening en daarbij mensen met een functionele bewegingsstoornis helpen die niet weten hoe ze verdere stappen kunnen maken in hun eigen herstel of het accepteren hiervan.

Dit is mijn verhaal. Dit is mijn levensdoel. Dit is stichting Sanne Standing Strong.

Dream it-> Wish it-> Do It!!!!!