Sanne Groeneveld DtD'18

Sanne loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Maatschappij

Created by :

Sanne Groeneveld

Location:

Zaandam, Nederland

Connected to:

Dam tot Damloop 2018
€ 261 of € 250
104.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Support Soap

Hoi! fijn dat je op mijn pagina kijkt. Voor deze sponsorloop zamel ik donaties in voor Fonds Slachtofferhulp. Het is van grote maatschappelijke waarde wat zij de afgelopen jaren hebben kunnen bereiken voor slachtoffers van huiselijk-, seksueel geweld, medische fouten, roekeloos rijgedrag en nog veel meer.


Voor slachtoffers die het hoofd niet meer boven water kunnen houden na een zeer ingrijpend ongeval, of bij wie de problemen zich opstapelen, is er het Noodhulpfonds van Fonds Slachtofferhulp. Dit fonds is er voor ons allemaal dus laten we er ook met zijn allen steentje aan bijdragen!


Dit jaar kun je niet alleen steunen door hier een donatie te geven maar ook door mijn support soap te kopen voor € 6,-. De volledige opbrengst gaat naar FSH! Ik maak het bedrag wekelijks over naar deze pagina. Het is een decoratieve zeep met de verkwikkende geur van Ylang Ylang en Sinaasappel in de vorm van een hart. <3 :) Je kunt de zeep bestellen via: http://nostrilius.com/contact.html