Sanitaire voorzieningen realiseren school Meknes

Help mee met het opknappen van een school voor kinderen in Marokko en zorg zo voor een nog mooiere toekomst! Wij hopen met uw hulp ons doelbedrag te behalen.

Vrijwilligerswerk

Created by :

IMAS Marokko

Location:

, Marokko

€ 525 of € 2.000
26.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


Hallo allemaal!


In april 2019 reizen wij onder begeleiding van 4 leerkrachten gezamenlijk naar Meknes (Marokko) voor onze maatschappelijke stage wat een belangrijk onderdeel vormt van onze opleiding. Deze maatschappelijke (IMAS) heeft als doel om andere kinderen in minder ontwikkelde gebieden/landen te helpen waar het nood het hoogst is.

Ons doel is om voldoende geld op te halen. Met het ingezamelde geld, willen wij voor nieuwe sanitaire voorzieningen zorgen op een school. Het gaat om de middelbare school Zrektouni dat ligt in een volkswijk in Meknes. Op dit moment heeft de school in Meknes het hard nodig. De huidige voorzieningen zijn niet om aan te zien, laat staan te gebruiken. Hygiëne is een belangrijk aspect dat een school zou moeten hebben. Daarnaast willen wij ook de verpauperde klaslokalen renoveren, door bijvoorbeeld de muren te verven.


In voorgaande jaren is er door onze school al veel gerealiseerd. Zo zijn er twee klaslokalen opgeknapt, nieuwe ramen geplaatst in drie klaslokalen en is er een nieuw sportveld gebouwd. 


Met uw financiële steun en onze inzet tijdens de stage kunnen wij een groot verschil maken en de omstandigheden voor deze arme kinderen drastisch verbeteren!

Wij, de kinderen en leerkrachten van de school in Meknes stellen elke donatie erg op prijs en hopen dat jullie ons met plezier kunnen ondersteunen.


Elke donatie is welkom!

Alvast bedankt namens ons allemaal!