Sandra Meijneke

Sandra Meijneke

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.380 of € 2.000
69% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Zondag 5 november 2017 is het zover… 42.195 meter rennen, mezelf 4 uur lang in het zweet werken. Bijna 43.000 stappen voordat ik de finishlijn bereik. Eerlijk is eerlijk – bij de gedachte daaraan word ik toch wel een klein beetje zenuwachtig… Maar tegelijkertijd heb ik nu al zin in die fantastische uitdaging om samen met 39 andere runners de New York City Marathon te lopen! Een unieke kans om op sportieve wijze een steentje bij te dragen aan de stichting Human Rights Watch. Want met dit mooie avontuur hoop ik niet alleen de NY marathon op mijn bucketlist te kunnen afvinken, maar ik hoop ook iets goed te doen voor de wereld. Ik zet me dit jaar daarom heel graag in voor Human Rights Watch, om de wereld een heel klein beetje beter te maken. Dit jaar ligt de focus op het thema "Run for our Planet". Het sponsorgeld zal 100% ten goede komen aan onderzoek naar onder meer klimaatverandering (en de effecten daarvan in onder andere Kenia en Ethiopië) en giftige vervuiling – denk daarbij aan kinderarbeid in de goudinstrustrie en mensenrechtenschendingen in de mijnindustrie wereldwijd. Belangrijke thema's waar wij in Nederland niet elke dag bij stilstaan, maar waar gelukkig de aandacht van Human Rights Watch naar uitgaat.

Uiteraard hebben we dit jaar het doel om de groep van vorig jaar te overtreffen, en meer dan EUR 148k op te halen. En het mooie is, dat jij ons daar ook bij kan helpen! Dus mocht je van plan zijn om die paar euro die je kan missen – of nog beter; je volledige jaarsalaris – te schenken aan een goed doel, kies dan dit jaar alsjeblieft Run for Human Rights Watch. Mijn dank is groot!!