Maatschappij   

Created by :

Stichting livingComfort

Location:

Netherlands, Netherlands

SpaardersVerenigd. Samen sparen voor zekerheid

Op spaardersverenigd.nl lees je hoe we samen een vuist maken tegen de gevestigde financiële orde. Ons doel: een rechtvaardige vergoeding voor spaargeld van 6% op jaarbasis en een stabiel, dienstbaar en democratisch geldstelsel. Daarvoor is de terugkeer van de Nederlandse Gulden noodzakelijk.

Ons verhaal


Wat we doen in 30 seconden


We gaan voor een rechtvaardige spaarrente: een burgerrendement van 6% op jaarbasis. Het rendement waar je als spaarder recht op hebt. Daarvoor is tevens een risicoloze spaaromgeving noodzakelijk.


Het hervormen van het geldstelsel staat ook bovenaan ons verlanglijstje. De macht van de banken gaan we doorbreken en de zeggenschap van spaarders maximaliseren. Daarbij moet de privacy van de spaarder volledig zijn gewaarborgd.


En last but not least ons paradepaardje: de terugkeer van de Nederlandse Gulden.


Wat wil je zelf?


1. Je wilt een eerlijk en aantrekkelijk rendement over jouw spaargeld ontvangen: 6% op jaarbasis. De huidige "beloning" van de bank van vrijwel 0% rente voelt onrechtvaardig.
2. Maar je wilt meer. Je wilt ook onderdeel uitmaken van de "SpaardersVerenigd" beweging die de financiële wereld grondig gaat veranderen. Over 10 jaar wil jij met trots kunnen zeggen: "Ik was erbij en deed vanaf de start mee voor een betrouwbaar en rechtvaardig financieel systeem."3. Je hebt ervaren dat de huidige banken niet te vertrouwen zijn en niet leren van hun fouten. Je vindt dat er een alternatief moet komen voor de banken en de Euro. Je bent van mening dat de financiële macht toebehoort aan de burgers. De Nederlandse Gulden wil je terug hebben.


Waar staan we nu?

Het project BanXit (Banken Exit) staat op het punt om geboren te worden. De planning is om op 1 augustus 2020 live te gaan. In de eerste financieringsronde is een bedrag van ruim E 300.000,- opgehaald.


Wat is er nog nodig?

De afronding van het fintech BanXit platform vraagt om een laatste investering van E 300.000. Hiervan is al weer 1/3 dus E 100.000,- binnen. Voor het restant van E 200.000,- en het social marketing budget van E 100.000,- is jouw steun broodnodig. Jouw bijdrage besteden we aan de volgende zaken:

 

1. De introductie van de Nederlandse Gulden in digitale uitvoering: de DGcoin.

2. De afronding van het BanXit fintech platvorm. Dit platform huisvest het beheer van de DGcoin, de spaarrekening van de spaarder en het spaardersgrootboek.


3. Het social media programma


Stelling: Je moet als chef actief zijn op social media - Misset Horeca


Doe vandaag nog met ons mee en doneer. Voor meer informatie ga je naar spaardersverenigd.nl.

€ 0

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.