Aangemaakt door :

Hamish Duff

Locatie:

Lesbos, Greece

Verbonden aan:

Motivatie

De Boat Refugee Foundation werkt aan medische zorg, psychologische ondersteuning en onderwijs aan de mensen van het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos. Ze doen uitstekend werk in een omgeving met weinig middelen en werken hard om alle uitdagingen van de omgeving te overwinnen. Ze hebben een toegewijd team van vrijwilligers waar ik twee keer geluk mee heb gehad om er nu bij te zijn.

BRF vertrouwt op donaties. Zorg en ondersteuning bieden is duur. Dat is de reden waarom ik dit jaar fondsen voor hen inzam.

Uitdagingen :

Glentress Trail Halve marathon - 23/2/19 - VOLTOOID

Eerste uitdaging van het jaar is een parcours halve marathon over het mountainbiketerrein van Glentress in de Scottish Borders. 21 kilometer afstand met 770 meter (2500 ft) opstijgen inbegrepen voor de lol. 2 uur 24 minuten - eindigend in de bovenste helft!

Marathon van Edinburgh - 26/5/19

Iedereen die zich mijn loopbaan herinnert, weet dat ik geen fan ben van hardlopen. Dus 26 mijl zal een sukkel zijn. Het doel is 4 uur, de realiteit kan veel langer duren.

Edinburgh 7 Hills Race - juni 2019

Edinburgh, zoals Rome, werd gebouwd op 7 heuvels (mensen gaan er gewoon niet zo veel over door). Dit is een uitdaging voor zelfnavigatie waarbij je een top moet maken, Carlton -> Castle -> Corstorphine -> Craiglockhart -> Braids -> Blackford -> Arthur's Seat -> Carlton. Ongeveer 14-15 mijl met 670 meter stijgen.

Als u geneigd bent om te doneren, zal ik het enorm waarderen, BRF zal u zeer dankbaar zijn. Uiteindelijk zullen de mensen van Moria hiervan profiteren.


Ik organiseer dit jaar verschillende evenementen om geld in te zamelen voor de Boat Refugee Foundation. Ik heb met hen gewerkt op Lesbos om medische zorg te bieden in een kliniek die buiten de openingstijden ligt.
€ 10 van € 1.000
1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.