Run4Usher Elin

Run4Usher Elin

Maatschappij

Created by :

Run4Usher Elin

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Doof en blind worden, dat is voor de meeste mensen niet voor te stellen. Helaas is dat wel het vooruitzicht voor Elin. Zij lijdt aan het Ushersyndroom, een progressieve erfelijke aandoening waarbij zowel het gehoor als het gezichtsveldvermogen worden aangetast. Uiteindelijk worden mensen met het Ushersyndroom doofblind. Helaas is hiervoor nog geen behandeling, maar er vinden wel hoopvolle onderzoeken plaats. Daarbij is nog een lange weg te gaan, die zeer veel geld vraagt. 

Met een geweldige groep familie en vrienden lopen we mee tijdens de Zevenheuvelennacht op 18 november en de Zevenheuvelenloop op 19 november, om geld in te zamelen om het proces van doof en blind worden hopelijk te stoppen. Steun jij ons? Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom! 

7 km Zevenheuvelennacht: Esther, Hanneke, Arjen, Francien, Freek, Nina, Joep N, Annemiek, Judith P, Judith V, Chantal, Nardy en Maike

15 km Zevenheuvelenloop: Domien, Jasper, Mathijs, Emmylou, Maarten, Joris, Daan, Rutger, Harald, Kai, Ming, Rolf, Emma, Bjorn, Liesbeth, Hidde, Arjen, Francien, Laurens, Jurgen, Guus en Joep vdZ 

Heel erg bedankt namens het gehele Run4Usher-Elin-team!