Run2care

Run2care

Maatschappij

Created by :

bax2give-back2home Catrien

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 900 of € 300
300% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

RUN2CARE 2017! Ook dit jaar ga ik, Catrien, weer de nieuwe uitdaging aan om geld op te halen voor voor het goede doel. Op 25 en 26 november 2017 strijkt het BAX2Give circus neer in de vertrouwde omgeving van de Achterhoek.

DE GOEDE DOELEN VAN 2017 HET INLOOPHUIS OUDE IJSSEL Het Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker. Iedereen uit Doetinchem en omgeving kan er terecht voor een goed gesprek, een ontspannende activiteit, een lezing of gewoon voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.

HOSPICEGROEP DE LELIEDe vrijwilligers van Hospicegroep De Lelie staan klaar voor iedereen in de Oost-Achterhoek en omgeving die naar verwachting niet lang meer te leven heeft. Zij bieden hulp in de thuissituatie of een gastvrij huis in geval de mogelijkheid tot thuisverzorging niet aanwezig is. Alles met het doel de moeilijke periode voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te verlichten.

HOSPICE ZUTPHENHospice Zutphen is een klein en sfeervol hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten uit Zutphen en omgeving. Terminaal zieke mensen in de laatste levensfase zijn er welkom, ongeacht hun maatschappelijke achtergrond en levensovertuiging. Het hospice biedt een 'bijna-zoals-thuis' situatie waarin door de vrijwilligers liefdevolle ondersteuning geboden wordt.

STICHTING SRAVANA Stichting Sravana biedt met behulp van geschoolde vrijwilligers zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Dit kan in het gasthuis Sravana of bij u thuis. Sravana, afkomstig uit het Sanskriet, staat voor innerlijk luisteren, zodat de ander zich begrepen voelt. De wensen en behoeften van de gast, zijn of haar familie en/of naasten staan dus altijd voorop.