Run for Burma’s Children. Doneer nu!

Ik hoop dat wij, door deze verschrikkelijke crisis onder ieders aandacht te brengen, Human Right Watch kunnen helpen bij het belangrijke werk wat zij doen!

Sport

Created by :

Ruud Meijneke

Location:

New York City, Verenigde Staten

€ 1.980 of € 2.000
99% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Run for Burma's Children

Wow, nu gaat het beginnen. Al jaren op de bucketlist en nu de moed verzameld om me in te schrijven: 4 november 2018 ga ik een marathon lopen! Meer dan 4 uur rennen, meer dan 45.000 stappen, meer dan 2 miljoen toeschouwers. Wat wordt dat gaaf. Enthousiasme voel ik nu al. En ik kijk nu al uit naar het euforisch gevoel als het me gaat lukken over de finish te komen. Maar, tegelijkertijd weet ik ook dat er zoveel mensen op de wereld zijn die niet zomaar kunnen deelnemen aan een marathon. Die niet alle mogelijkheden en vrijheden hebben. Die niet altijd zelf maar kunnen kiezen. Ik vind het daarom een enorme eer dat ik deze marathon samen met 39 andere enthousiastelingen voor een goed doel kan lopen. Graag zet ik me in voor Human Right Watch en vraag ik jullie aandacht voor de Rohingya-crisis in Birma. Na jaren van discriminatie en repressie is het geweld tegen de Rohinyga de laatste jaren enorm toegenomen waardoor er nu bijna een miljoen Rohingya onder erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen leven. En als ik er zo over nadenk: wat is dan 4 uur rennen? En wat zijn dan 45.000 stappen? Ik hoop dat wij, door deze verschrikkelijke crisis onder ieders aandacht te brengen, Human Right Watch kunnen helpen bij het belangrijke werk wat zij doen. En daarvoor hebben wij natuurlijk jullie steun nodig! U kunt dit doen door naar de donatiepagina van deze website te gaan. Heel veel dank.