Run for Birma's Children - Arjan Griffioen

Op 4 November ren ik de NY marathon samen met 39 andere sportieve deelnemers. Naast het trainen voor het succesvol afleggen van de 42 km, probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor het werk dat Human Rights Watch doet ter bescherming van de Rohingya kinderen in Birma.

Sport

Created by :

Arjan Griffioen

Location:

New York, United States

€ 1.030 of € 2.000
51.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Run For Birma's Children

Op 4 November ren ik de NY marathon samen met 39 andere sportieve deelnemers. Naast het trainen voor het succesvol afleggen van de 42 km, probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor het werk dat Human Rights Watch doet ter bescherming van de Rohingya kinderen in Birma. De Rohingya worden, na jarenlange discriminatie, onderworpen aan een etnische zuivering in Birma. Deze situatie heeft al 671,000 Rohingya op de vlucht heeft doen slaan. Human Rights Watch zet zich in om onderzoek te doen naar en te rapporteren over deze situatie. Door middel van verschillende evenementen probeer wij zoveel mogelijk geld op te halen om dit goede doel te kunnen steunen.