Wens   

Created by :

Het Doehuis

Location:

Cuijk, Nederland

Geef Esther haar mobiliteit terug met een rolstoelbus!

In oktober 2016 kwam het leven van Esther Kock binnen vierentwintig uur volledig op zijn kop te staan. Wat begon als onschuldige rugpijn groeide uit tot een levensbedreigende situatie. Allemaal door de ellendige pneumokokkenbacterie, die grote delen van haar lichaam deed afsterven. En toch, ondanks alle ellende, bleef ze positief, strijdbaar, krachtig. Ze knokte terug en overwon de bacterie, maar tegen een prijs.


Esther is sinds haar pneumokokkeninfectie veroordeeld tot haar rolstoel en een dialyseapparaat, maar toch geniet ze volop van het leven. Rolstoel of niet, praatjes maakt ze toch wel. Met iedereen, als het even kan.


Maar toch mist ze iets; haar vrijheid. De vrijheid om te kunnen gaan waar ze wil, zonder afhankelijk te moeten zijn van de accu van haar rolstoel, taxi’s of anderen die haar rond willen rijden. Fervent bestuurder dat ze was, wil ze nu een eigen rolstoelbus, alleen zijn daar de financiën niet toereikend voor. Vandaar dat we deze crowdfunding zijn begonnen, naar aanleiding van haar verschijning in het programma ‘We Gaan Het Maken’.


Help Esther haar mobiliteit terug te winnen, help haar aan een rolstoelbus!

€ 10.276 of € 50.000
20.6% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Demy 3 days ago Met alle liefde
€10
Betty 3 days ago Succes
€5
Anonymous 3 days ago
€10
Lieke 5 days ago
€10
Demy 3 days ago Met alle liefde
€10
Betty 3 days ago Succes
€5
Anonymous 3 days ago
€10
Lieke 5 days ago
€10