Created by :

St. Gelukkig Ouder Worden

Location:

Putten, Nederland

Rollatorrace Putten 2018

Motivation

Zaterdag 29 september jl. mochten we een prachtige rollatorrace houden. Het was mooi weer, veel betrokkenheid van jong en oud om mee te doen en bovenal veel plezier! De opbrengst was €5.209 super! Dankjewel!

Rollatorrace Putten 2018


Zaterdag 29 september jl. was het dan zover: ROLLATORRACE PUTTEN!  Voor de derde keer werd deze race georganiseerd door Stichting Gelukkig Ouder Worden. Het was een dag waarop jong en oud, samen plezier mochten beleven met een rollator. Het was een positieve ervaring, bijzonder! 


Negen teams streden voor de mooiste, de snelste en de meest winstgevende rollator.  Voor de beelden kunt u het beste naar de facebookpagina van 'Gelukkig Ouder Worden'.  


De race heeft een mooi begin gemaakt om het Belgisch trekpaard en huifwagen aan te kunnen schaffen. Met een startbedrag van €5.209 komen de prachtige bosritten al in vooruitzicht. Helaas zijn wij er nog niet en mocht u nog een bijdrage willen overmaken dan kan dit tot eind oktober. Alle kleine beetjes helpen om samen extra levensgeluk te kunnen geven aan ouderen. 


Dankjewel en wie weet tot volgend jaar! Stichting Gelukkig Ouder Worden heeft een ANBI-STATUS. Uw bijdrage kunt u opgeven bij uw belastingaangifte.

Help mee om mensen gelukkig ouder te worden. Met uw donatie maken we projecten mogelijk om extra levensgeluk te brengen aan kwetsbare ouderen.

Laat ons mensen gelukkig ouder worden...


Helaas beleven heel wat mensen in Nederland geen gelukkige oude dag. Eenzaamheid, verlies van steeds meer vrienden en familie, lichamelijke en geestelijke problemen of te weinig inkomen om de zorg te krijgen die het beste past. Iedereen kent de problemen. Uit de krant of van dichtbij: van familie, buren, collega's of vrienden. De stichting Gelukkig Ouder Worden maakt projecten en activiteiten mogelijk die bijdragen aan de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen.


Een voorbeeld van een project is ‘Vergroot je wereld’. Het doel van dit initiatief is om ouderen en jongeren met elkaar in contact te brengen. Samen koken, samen bewegen en samen spelen is gebleken een ‘magisch’ effect te hebben op zowel de kinderen als de ouderen. Kinderen brengen veel energie en vrolijkheid binnen. En de ouderen kunnen hun wijsheden delen met de kinderen. Een voorbeeld uit de praktijk is dat we zagen dat ouderen voordeden hoe de kinderen aardappelen moesten schillen en de groenten klaar konden maken. De komende twee jaar zullen we in samenwerking met Zorgerf Buitenland in Putten nauw samenwerken om nieuwe ideeën te ontwikkelen dan wel in de praktijk te brengen hoe we de leefwereld van ouderen, maar ook van anderen kunnen vergroten door de ander te zien wie hij of zij is. U kunt bijdragen aan het levensgeluk van ouderen dooreen donatie over te maken via de knop [DONEER] ...


De Stichting heeft een ANBI-status hiermee zijn uw giften aftrekbaar van de belasting. 


Het werk van Stichting Gelukkig Ouder Worden is te volgen op: 

Website: www.gelukkigouderworden.org

Facebook: http://www.facebook.com/gelukkigouderworden/


€ 5.224 of € 300.000
1.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

roel 3 years ago
€15
Opa en oma 3 years ago
Beste, Hartelijk dank voor uw donatie! Met vriendelijke groet, ROLLATORRACE PUTTEN
€10
Bo 3 years ago
Beste, Hartelijk dank voor uw donatie! Met vriendelijke groet, ROLLATORRACE PUTTEN
€25
Anonymous 3 years ago
€50
roel 3 years ago
€15
Opa en oma 3 years ago
Beste, Hartelijk dank voor uw donatie! Met vriendelijke groet, ROLLATORRACE PUTTEN
€10
Bo 3 years ago
Beste, Hartelijk dank voor uw donatie! Met vriendelijke groet, ROLLATORRACE PUTTEN
€25
Anonymous 3 years ago
€50