Robin 's Damloop voor het VUmc Alzheimercentrum

Robin 's Damloop voor het VUmc Alzheimercentrum

Maatschappij

Created by :

Robin 's Damloop voor het VUmc Alzheimercentrum

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 253 of € 250
101.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op zondag 17 september loop ik voor het eerst de Dam tot Damloop. Om dit nader kracht bij te zetten zal ik dit doen voor een goed doel, het VUmc Alzheimercentrum!

Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie en komt het meest voor bij mensen vanaf 70 jaar. Alzheimer is niet te genezen, maar wel te behandelen. Het VUmc Alzheimercentrum streeft er naar om zowel zorg als onderzoek van wereldformaat te leveren om zo de ziekte van Alzheimer, maar ook de andere vormen van dementie, beter vast te stellen en te begrijpen. Het ultieme doel is om de ziekte te kunnen behandelen of zelfs te voorkomen en zo de sociale, maatschappelijke en economische gevolgen te beperken. Het grote doel is om €50.000,- op te halen, ter ondersteuning van het werk van het Alzheimercentrum.

Samen met een grote groep sportievelingen hopen we dit bedrag bijeen te kunnen lopen. Ik vraag jullie dan ook om dit goede doel te ondersteunen middels een kleine bijdrage!