Sport   

Created by :

Victor Germanus

Location:

Edam, Nederland

Road to future #1

Hoi, ik ben Victor. Ik ben 13 jaar en mijn droom is om tennis op topniveau te spelen. Ik ben uitgenodigd voor een internationaal toernooi in Nice. Dit zou voor mij een super leerzame ervaring zijn, maar de kosten van de reis zijn helaas wel erg hoog. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen om dit toch mogelijk te maken

Road to future # 1


Over mij


Hoi, ik ben Victor. Ik ben 13 jaar oud en ik woon in Edam.

Mijn droom is om tennis op het allerhoogste niveau te spelen.

Dat is wel een flinke doelstelling dus ik kan alle hulp gebruiken, daarom ook deze oproep.

Ik ben pas begonnen met tennis op mijn 9de. Vergeleken met de meeste andere kinderen is dat heel laat, dus is het voor mij een soort inhaalrace.

Maar mijn spel is in korte tijd enorm omhoog gegaan is, dus denk ik dat met veel training en 100% motivatie alles mogelijk is.


School


Naast tennis heb ik natuurlijk ook nog school!

Ik zit op het Werenfridus in hoorn, waar ik op dit moment bezig ben met 3 vwo. Het Werenfridus is een topsporttalentschool, dat betekend dat ze extra hulp en aandacht geven aan fanatieke sporters met een talentstatus.Waar ik er een van ben!

Samen met mijn talentbegeleider heb ik mijn rooster en huiswerkplanning zo kunnen inrichten dat het goed te combineren is met mijn vele tennis.

De meeste fanatieke sporters met ambitie kiezen ervoor om in plaats van vwo, havo te gaan doen, zodat ze eerder fulltime kunnen gaan sporten. 

Toch wil ik heel graag mijn vwo afronden en daar heb ik een oplossing voor gevonden!

Ik heb namelijk besloten om het Honours Programme te gaan doen, maar wat had het Honours Programme nou in?

Het Honours Programme is een programma dat het voor leerlingen mogelijk maakt om te versnellen of te verbreden. Door te verbreden kan je extra vakken gaan volgen en met versnellen kan je bijvoorbeeld eerder eindexamen doen in bepaalde vakken of gewoon een hele klas overslaan.

Ik heb de tweede optie genomen, waardoor ik de tweede klas van het vwo heb overgeslagen en nu dus meteen naar de 3 vwo ben doorgeschoven.

Dat is wel een behoorlijke klus, maar tot nog toe gaat het me goed af en lijkt mijn motivatie zowel mijn tennis als mijn leerwerk te versterken.Training


Momenteel train ik 4x per week bij de Van Gelderen Academy (De Talentpartner van de KNLTB van Noord-Holland) in Middenbeemster, bij Eddo van Gelderen en voormalige profs Vincent van Gelderen, Bart de Gier en Michel Koning.

Ik speel natuurlijk ook nog competitie en toernooien dus mijn week bestaat voornamelijk uit tennis en school. Gelukkig heb ik het tot nu toe allemaal zo op orde dat ik nog steeds tijd heb voor andere leuke dingen.


TenPro Mouratoglou
Zodra ik mijn vwo heb afgerond is het mijn doel om fulltime te gaan trainen bij de Mouratoglou Academy in Nice (Frankrijk) de grootste tennis academie van Europa en trainingslocatie van Serena Williams.

Kort nadat ik bedacht had dat ik daar wil trainen werd ik uitgenodigd voor een TenPro toernooi (internationaal) 8 dagen precies bij de Mouratoglou academy en natuurlijk lijkt het mij een grote eer om daar te spelen. Ook zou het voor mij een erg leerzame ervaring zijn.


Deze reis kost natuurlijk een heleboel geld en mijn 

ouders hebben gezegd dat als ik de helft bij elkaar krijg zij de andere helft betalen. 

Ik heb mijn spaargeld en verjaardagsgeld al ingebracht en pas zoveel mogelijk op om extra bij te verdienen, maar kan nog geen baantje nemen gezien mijn leeftijd.

Vandaar deze creatieve oplossing die al andere heel jonge tennissers geholpen heeft.


Hopelijk kunnen jullie mij helpen om deze internationale droom werkelijkheid te maken!


Groetjes Victor 


€ 425 of € 2.000
21.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Kees 2 years ago
€25
Sander 3 years ago Geef ze van katoen in Nice!
€15
Cleem en Jes 3 years ago
€25
Maarten en Linda 3 years ago Ga ervoor Victor. Super. Groetjes Maarten en Linda
€25
Kees 2 years ago
€25
Sander 3 years ago Geef ze van katoen in Nice!
€15
Cleem en Jes 3 years ago
€25
Maarten en Linda 3 years ago Ga ervoor Victor. Super. Groetjes Maarten en Linda
€25