Noodhulp   

Aangemaakt door :

Ride 4 Stefanie

Locatie:

Izegem, België

Een Fietsbedevaart - Ter ere van Stefanie Dequirez. Vertrek : Kachtem (België) Onderweg : 2500KM Eindbestemming : Santiago De Compostella Doel : De Warmste Week 2019

24 oktober 2018… een donkere dag, in ons geheugen gegrift...


7 weken na de geboorte van haar jongste dochtertje, moesten we geheel onverwachts afscheid nemen van onze engel op aarde. 


Stefanie Dequirez


Een prachtige topvrouw, een supermama en een fantastische vriendin. Stefanie was in alle opzichten een ongelooflijk mooi persoon. Met haar warme glimlach en aanstekelijk positivisme kon ze steeds een lach op ieders gezicht toveren. Wou je met de beste zorgen omringd worden, dan moest je bij Stefanie zijn. Anywhere, anytime stond zij voor je klaar voor een babbel, een lach, een traan, onvoorwaardelijk kon je bij haar terecht.


Ons Stefke was echt een rots in de branding voor haar naasten. Meest nog voor haar gezin, voor wie ze door vuur ging om hen een vreugde- en liefdevol leven te kunnen bezorgen. Stefanie was de beste mama en plusmama die je maar kon wensen. Ze laat niet alleen haar man, de liefde van haar leven, met wie ze een ijzersterke band had, maar ook een zoon, 2 dochtertjes en een pluszoon achter…hartverscheurend. Een pijnlijk en eeuwig gemis huist in onze gebroken harten...


Desondanks willen we graag de talrijke, mooie en positieve ervaringen die Stefanie ons gegeven heeft, herdenken en delen met de wereld.

Om Stefanies prachtige ziel te eren hebben haar man en 4 goede vrienden beslist om een actie op poten te zetten voor de warmste week van Music For Life 2019.


Zorgzaamheid, vriendschap, behulpzaamheid en pure liefde, die waarden droeg Stefanie hoog in het vaandel. Een hartverwarmend initiatief waarbij anderen kunnen geholpen worden, dat sluit dus echt perfect aan bij Stefanies persoonlijkheid.

Gezien haar Spaanse roots en gelovige achtergrond was de keuze voor de hand liggend: een fietsbedevaart naar Santiago De Compostela.

Wat zou Stefanie daarvan genoten hebben.


Een trip naar haar favoriete land en dat voor het goede doel!


Doel : 


Het doel en de organisatie die onze volledige steun & opbrengst krijgt is 


BiJeVa vzw


Bijzondere inschakeling Jeugdhulp Vrijetijdsaanbod + Bijzondere JeugdVakanties

Armoedebestrijder

erkend door Koning Boudewijnstichting 


Kerntaken van BiJeVa vzw :


1) De kerntaak van de vereniging is het bestrijden van kinderarmoede en de ouders helpen met het oplossen van een heleboel ellende en kopzorgen door elkaar, als gevolg van de confrontatie met armoede, en die ook hun sociaal en maatschappelijk functioneren sterk bemoeilijkt


2) Haar doelgroep zijn voornamelijk gezinnen met thuiswonende kinderen die in Vlaanderen, al of niet in verborgenheid, in een armoede-situatie leven

 

3) haar middel is de inzet van vrijwilligers

 

4) haar werkterrein is Vlaanderen-regionaal€ 1.380 van € 5.000
27.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.